Horoszkóp 2019. március 23.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Amennyiben a mai napon dolgoznod kell, akkor remekül mehet a munka. Nincs olyan feladat, amit ne tudnál tökéletesen ellátni. Ha kirándulni mész, nagyon jól érezheted magad. Hallhatsz egy olyan hírt is, ami elgondolkodhat az élet értelmén.

 

Bika:

Ha valamilyen vizsgára készülsz, akkor a mai napot szenteld a tanulásnak, mert az agyad olyan, mint a szivacs: gyorsan magába szívja az új tudást. Pénzügyek terén ez a nap nem mondható túlságosan jónak, hiszen kiadásaid növekedhetnek.

 

Ikrek:

Annak ellenére, hogy nem dúskálsz az anyagi javakban, még sincs okod a panaszra, mert a sors egy új lehetőséget sodor az utadba, ami a könyvelésed bevétel oldalát hozhatja nagyobb mozgásba. Művészi élményben is részed lehet, ami jót tesz a lelkednek.

 

Rák:

Még az is lehet, hogy a mai napot munkával kell töltened. Azért szakíts egy kis időt mozgásra, méghozzá a szabadban, amely jót tesz lelkednek és testednek egyaránt. Ha szülő vagy, teljesen mindegy, mennyi idős a gyermeked, ne telepedj rá!

 

Oroszlán:

Még az is lehet, hogy amit elvégeztél, azért a juttatást jóval később kapod meg, amitől egy kissé idegessé válsz. Olyan hír juthat a füledbe, amitől feszültebbé válhatsz. A szerelmi viszonyokban a kedvesed keresi a kedvedet.

 

Szűz:

Semmi sem áll a szerelem útjába. Az új kedveshez való beköltözés boldoggá tehet mindkettőtöket. Külföldi utazás remek lesz, illetve ha külföldről érkező személyt látsz vendégül, elégedettek lesztek mindketten.

 

Mérleg:

Amennyiben párkapcsolatban élsz, a kedvesednek anyagi gondjai támadhatnak. Az is megeshet, hogy társad rokona kerül nehéz helyzetbe, és a te segítségedre is szüksége lesz. Kiváló ez a nap tavaszi nagytakarításra.

 

Skorpió:

Még az is lehet, hogy egy egészségügyi probléma miatt a tartalékokhoz kell nyúlnod, de az is megtörténhet, hogy kevesebb lesz a bevételed, ezért át kellene alakítani a családi költségvetést. Ha rokonokkal múlatod az időt, élvezni fogsz minden percet.

 

Nyilas:

Ha egy mód van rá, akkor a barátokkal töltsd az idődet, akikkel kölcsönösen fel tudjátok tölteni a lemerülőben lévő energiaraktáraitokat. Eszedbe juthat az exed, de nem könnyezel, sőt a lelkedet sem kavarják fel a korábbi szép és kevésbé szép emlékek.

 

Bak:

Olyan pénz állhat a házhoz, amelyre nem számítottál, és ez a legjobbkor jön, mert rendezni tudsz belőle bizonyos dolgokat. Sőt, olyasmit is megvalósíthatsz általa, amelyre eddig azt hitted, a sors soha nem fog lehetőséget adni.

 

Vízöntő:

Megtörténhet, hogy egy rokon magatartásával torkig leszel. Unod azt is, hogy alkalmazkodnod kell olyan valakihez, akit nem igazán kedvelsz. Ne dühöngj, ennek a napnak is vége lesz egyszer. Ha szülő vagy, tedd azt, amit csemetéd szeretne!

 

Halak:

Még az is megtörténhet, hogy dolgoznod kell. Fogd meg a munka végét, mert így érhetsz el olyan eredményt, amellyel te magad is elégedett leszel. Az exeddel ne tervezz semmit, még akkor sem, ha úgy tűnik, ő szívesen felmelegítené veled a kapcsolatot.