Horoszkóp 2019. március 22.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Ha találkozóra készülsz, a másik fél lemondhatja a megbeszélést. Amennyiben ez nem történik meg, olyan téma kerülhet terítékre, amiben egyáltalán nem vagy otthon. Ha nem vársz semmit egy baráttól, elkerülheted az újabb csalódást.

 

Bika:

Felbukkanhat egy olyan személy, akivel egykor szerettétek egymást, amíg ő ki nem használt téged. Lehet, hogy az illető szingli lett, ezért szeretné veled újrakezdeni. A csillagok azt üzenik ezzel kapcsolatban, hogy semmiképp ne engedj a kísértésnek.

 

Ikrek:

Találkozhatsz valakivel, akinek remek színészi képességei vannak, ezért tökéletesen előadja a szerelmest. Megpróbálja neked eljátszani, hogy te vagy az életében a legfontosabb, és érted még a csillagokat is lehozná az égről. Ne dőlj be neki!

 

Rák:

A szerelem édes angyalkája röpköd körülötted, és ettől boldognak, kiegyensúlyozottnak érezheted magad. A munkában nagyobb összeszedettségre lenne szükség, mert figyelmetlenség miatt hibát véthetsz, amelynek anyagi vonzata lehet.

 

Oroszlán:

Ha szerelemről vagy gyereknevelésről van szó, akkor senkitől ne kérj tanácsot! Sőt, utasítsd el azokat, akik bele akarnak szólni az életedbe, mert ronthatnak a helyzeten. Ingatlanügylet alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre.

 

Szűz:

Amennyiben szülő vagy, a gyermeked miatt tele vagy aggodalommal. Nagyon sajnálod, hogy hiába fordított valamire iszonyatosan nagy figyelmet, mégsem éri el azt, amit szeretne, amit megérdemelne. Beszélgess vele, légy az erőt adó támasza!

 

Mérleg:

Bármilyen idő van, bármilyen elfoglalt vagy, a mozgás nagyon jót tenne a testi és a lelki egészségednek. Szakíts időt a sportra, amit lehetőség szerint a szabadban végezz! A környezetedben van az a személy, aki a segítségedre szorul.

 

Skorpió:

Az ismerőseid körében többen szeretnének segíteni neked, mindent megtesznek azért, hogy felépülj, vagy boldogulj abban, mit elterveztél. Érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy vajon mit akar a sors azzal, hogy ilyen helyzetbe kerültél.

 

Nyilas:

A pénzügyeket illetően nagy szerencse, hogy van mihez nyúlnod. Baráti kapcsolatban tökéletes lehet az összhang kettőtök között. Felettesedet most befolyásolhatod: szüksége van a tanácsodra, és egy kapcsolati tőkédre.

 

Bak:

Talán barát vagy jó ismerős segít megalapozni a jövődet, és olyan dolgokat élvezhetsz, amelyeket korábban nem. Ha szülő vagy, akkor szerencsére győzni fogod a gyermeked miatt támadó újabb kiadásokat. Titkos szerelem feldobottá tehet.

 

Vízöntő:

A munkahelyeden teljes lehet a bizonytalanság, és ebből már nagyon eleged van. Ha változtatni kívánsz a jelenlegi helyzeten, akkor ne most lépj a tettek mezejére, mert olyan szituáció jöhet létre, amelyből semmi jó nem sül ki.

 

Halak:

Nem ártana több lábon állni, így elkerülheted azt a kiszolgáltatott és bizonytalan helyzetet, amivel a sors talán hamarosan „megkínál”. Amennyiben házas vagy, társad a rokonai miatt kerülhet nehéz helyzetbe. Próbálj segíteni neki!