Horoszkóp 2019. március 21.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Sikeres lehetsz most a munkában. A megélhetésben olyan lehetőség adódhat, amelyre akkor is igent kellene mondanod, ha a jelenlegi helyzeteddel elégedett vagy. A testmozgás nagyon jó hatással lesz a hangulatodra és a fizikumodra.

 

Bika:

Ki nem állhatod a bizonytalanságot, és ez a nap tartogat ilyen helyzeteket, ráadásul egy fontos döntést sem kerülhetsz el. Ki kellene várnod a megfelelő pillanatot, ami néhány nappal később lesz. Uralkodj magadon!

 

Ikrek:

Feszültebb lehetsz az átlagosnál, ami azért kár, mert sajnos nem tudsz változtatni a történteken. Ha egy beavatkozáson kell túlesned, akkor ezt minél előbb tedd meg, és nyújts segítséget annak, aki igazán rászorul!

 

Rák:

A szerelmi viszonyokban egy régi téma kerülhet ismét terítékre. Ugyan megállapodhattok az ügyben, de nem árt, ha tudod, ezzel a témával jó néhány hét múlva ismét foglalkoznotok kell. Külföldi utazás remekül sikerülhet.

 

Oroszlán:

Összejöhetsz egy olyan személlyel, akivel a legmélyebb szenvedélyt éled át. Ha már együtt vagy vele, akkor felmerülhetnek olyan problémák, amelyek elbizonytalaníthatnak a közös jövővel kapcsolatban.

 

Szűz:

Felütheti fejét a féltékenység zöld szemű szörnyetege, ez pedig sokat ront még a szép viszonyokon is. Ha párkapcsolatban élsz, érdemes lenne szigorúan kettesben eltölteni némi időt, ami közelebb hozhat benneteket egymáshoz.

 

Mérleg:

Eljött a pillanat, amikor a párkapcsolatokban tisztázhatóvá válik a helyzet, és amikor a munkádban is meg tudod beszélni azokat a gondokat, amelyek miatt az elmúlt időszakban feszültebb voltál.

 

Skorpió:

Ha párkapcsolatban élsz, akkor figyelembe kellene venned, hogy a társad mit szeretne. Ha ezt nem teszed meg, akkor megtörténhet, hogy a kedvesed kikacsingat a kapcsolatból, és másnál keres, illetve talál is vigasztalást.

 

Nyilas:

Ha pénzről van szó, akkor nem lesz okod panaszra. Még akkor sem, ha olyan dolgokra kell kiadni, amelyek javítanak az életed minőségén. Esetleg egy

hozzátartozód miatt kell mélyebben a zsebedbe nyúlnod.

 

Bak:

Ha munkáról és anyagiakról van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz. Olyan döntést hozhatsz, ami jelentős mértékben javítja a biztonságérzetedet. Jó érzéked van a pénzhez, ami úgy vonzódhat hozzád, mint mágnes a vashoz.

 

Vízöntő:

A párkapcsolatokban akkor lesz béke és nyugalom, ha alkalmazkodsz a kedvesedhez. Hajlamossá válhatsz a mai napon a feledékenységre, és olyan lényeges dolog mehet ki a fejedből, amitől kellemetlen helyzetbe kerülsz.

 

Halak:

Még az is megtörténhet, hogy elalszol, ezért kapkodnod, rohannod kell. Ha pénzről van szó, akkor sokkal figyelmesebbnek kell lenned, mert olyasmire adhatsz ki, ami felesleges és a kukában végzi.