Horoszkóp 2019. március 20.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Minden esély meg lehet arra, hogy munkahelyet változtass, talán egy barát is a segítségedre lehet ebben. Tölts több időt a szabadban, illetve fordíts nagyobb figyelmet egy rokonra, aki talán beteg!

 

Bika:

Legszívesebben fognád a cókmókodat és egy barátnőnek vagy barátnak a segítségével új helyen kezdenél új életet, amire most esély is van. A pénzre most mindennél nagyobb szükséged van – ezer helye lesz a későbbiekben.

 

Ikrek:

Előfordulhat, hogy ingatlan miatt lesznek váratlan kiadásaid, amelyekre nagyon nem voltál felkészülve. A megélhetésben olyan lehetőség adódhat, amitől az irigyeid száma hirtelen megduplázódik.

 

Rák:

Jól tennéd, ha a konyhában teljesen új receptet próbálnál ki, amivel meglepheted a rokonságodat vagy a szerelmedet – ez elismerést hoz majd az életedbe. Lelki energiaraktáraidnak a művészeti élmények tennének jót.

 

Oroszlán:

Azt észreveszed, hogy valaki az agyadra megy, de azt sajnos nem, hogy te is éppen ugyanúgy idegesítesz valaki mást. Próbálj meg nem beleszólni mindenbe, így elkerülheted, hogy a szeretteid a menekülési útvonalat válasszák.

 

Szűz:

Valahogy a mai napon minden rossz összejön. Olyasmivel kell foglalkoznod, amivel már nem akarsz, és ez kissé idegessé tesz, ráadásul még az is lehet, hogy váratlanul megérkezik valaki, akiről úgy érzed, hogy púp a hátadra.

 

Mérleg:

Romantikus hangulatban leszel, és még az is lehet, hogy a munkád során jöhetsz össze azzal a személlyel, aki miatt gyorsabban ver a szíved. És nem is kell látnod ehhez őt, elég, ha csak rá gondolsz…

 

Skorpió:

Még az is megtörténhet, hogy rokon körül kell ugrálnod, és maximálisan kiszolgálni őt. Valakin megakadhat a szemed, aki iránt olyan érzéseid támadnak, amilyeneket már nagyon régóta nem tapasztaltál.

 

Nyilas:

Még az is lehet, hogy most döbbensz rá arra, milyen sokat jelent neked egy személy, akit már régebb óta ismersz, de semmiféle érzelmet nem tápláltál eddig iránta. Kis négylábú kedvenc több törődést igényel.

 

Bak:

Ha párkapcsolatban élsz, és közben más iránt gyengéd érzéseket táplálsz, akkor ügyelj a magatartásodra! A partnered gyorsan rájöhet, hogy más iránt rajongasz, és ez alapjaiban rengeti meg viszonyodat.

 

Vízöntő:

A mai napon lazíts, kényeztesd saját magad! Ha úgy gondolod, hogy elő kellene venni a tavaszi cuccokat, a télit pedig eltenni, akkor ne habozz! Ha kirándulni mész, nagyon jól érezheted magad.

 

Halak:

Óvatosnak kellene lenned a mai napon, ha pénzről van szó. Olyan dologra adhatsz ki, amivel nyomban meg is célzod a kukát. Ha külföldi utazást tervezel, egy kisebb hiba miatt másként alakul, mint gondoltad.