Horoszkóp 2019. március 18.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Fantasztikus lehetőséget sodorhat az utadba az élet, ami leginkább a pénztárcádra gyakorol nagyon jó hatást. Ha újdonságra, izgalomra vágyakozol, lehet, hogy a sors a mai napon ezt megadja neked. Utazás idegességgel tölthet el.

 

Bika:

Általában nem kedveled a változásokat, ám most te vagy az, aki szeretné, ha egy-két dolog nem maradna úgy, ahogy eddig. A sors teljesíti a vágyadat, és olyan helyzetbe hoz, hogy a környeztedben többen irigykednek majd rád.

 

Ikrek:

Még az is lehet, hogy a társad véleménye, magatartása gyökeresen megváltozik. Ha eddig úgy gondoltad, nincs közös jövőtök, akkor a most történő események hatására változtathatsz a terveiden. Vásárlást ma bonyolíts!

 

Rák:

A mai napon keresheted az újat és a szokatlant, és valószínűleg meg is találod. Olyasmit csinálhatsz, vagy olyan helyre mehetsz, ami általában nem szokásod, de új emberekkel is találkozhatsz, akik egyetlen perc alatt lenyűgöznek.

 

Oroszlán:

Még az is lehet, hogy meglepő dolog jut a tudomásodra. Próbáld megőrizni a hidegvéred, és mielőtt megszólasz, számolj el tízig! Egy váratlan találkozás ma feldobhat, ha sokat kell dolgoznod, égni fog a kezed alatt a munka.

 

Szűz:

Váratlan izgalmak várnak a mai napon. Keresheted a kalandot és türelmetlenné is válhatsz a szokásos dolgokkal kapcsolatban. Amennyiben új kapcsolatod kezdődik most, arra – bár elsőre izgalmasnak ígérkezik –hosszabb távon nem érdemes építeni.

 

Mérleg:

Még az is lehet, hogy olyan valaki bukkan fel, akiről már jó ideje nem hallottál semmit. Az is megtörténhet, hogy olyan valakivel kívánod feleleveníteni a kapcsolatot, akivel nagyon nem kellene. Az új kapcsolatokon viszont most áldás van.

 

Skorpió:

Kiváló ez a nap arra, hogy olyan dolgokat tegyél, amik jobb kedvűvé tesznek. Lazíthatnál egy kicsit például. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a szigorúan kettesben eltöltött idő boldoggá tehet mindkettőtöket. Új ételreceptet is érdemes kipróbálni.

 

Nyilas:

A mai napon javíthatatlanul romantikus hangulatban leszel. Ha nem vesztegeted az idődet álmodozással, akkor sokat tehetsz a szeretteidért, mert így rá tudsz hangolódni az igényeikre.

 

Bak:

Azon kaphatod magad, hogy csak álmodozol. Kevesebb az ambíciód a mai napon, ezért nincs értelme nagyobb fába vágni a fejszédet, viszont fantasztikus gondolataid támadhatnak, amiket fontos lenne leírni, hogy később megvalósíthasd őket.

 

Vízöntő:

Olyan valaki bukkanhat fel az életedben, akivel régebben szorosabb kapcsolatot ápoltál. Ha a találkozás keserédes, ne törődj vele utólag túl sokat! Már elkezdhetnéd az ajándékok vásárlását egy számodra fontos, közelgő ünnepre.

 

Halak:

A mai napon érdemes lenne jógázni, meditálni, mert mindennél nagyobb szükséged van arra, hogy ellazulj. A következő héten rengeteg feladatod lesz, ezért energiaraktáraidat fel kellene töltened. Rokonlátogatás nagyon jól sikerülhet.