Horoszkóp 2019. március 17.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Megtapasztalhatod a gondolat teremtő erejét: amire vagy akire gondolsz már egy ideje, azt bevonzod a mai napon. A párkapcsolatokban olyan váratatlan helyzet alakulhat ki, amely miatt boldognak és elégedettnek érezheted magad.

 

Bika:

Még az is lehet, hogy olyan dolgok jutnak a tudomásodra, amelyek hatására egyik ámulatból a másikba esel. Arra is rádöbbenhetsz, hogy akiben eddig hittél, az kihasznált és visszaélt a bizalmaddal. Nincs értelme a tisztázó beszélgetésnek.

 

Ikrek:

Érdemes lenne a mai napon egyetlen témára összpontosítani a figyelmedet, ez most nagyszerűen segítség lehet a mögöttes tartalmak felkutatásában. Fordítsd befelé az elmédet, így jobban megértheted önmagadat is.

 

Rák:

Még az is lehet, hogy valakinek a céltáblájává válsz. Próbáld meg ma kikerülni a feszült, ideges embereket! Nincs szükség vitára, veszekedésre, főleg, hogy ezekből most nem kerülhetsz ki győztesen. Pénzügyeid alakulása miatt örömben lehet részed.

 

Oroszlán:

Még az is lehet, hogy a mai napon olyan dolgokkal foglalkozol, amelyekhez korábban nem éreztél semmiféle kedvet. Mivel a részletek nem kerülik el a figyelmedet, a lehető legjobb döntéseket tudod hozni. A szerelem egén azonban viharfelhők gyülekezhetnek…

 

Szűz:

Elérkezik az a pillanat, amikor leáshatsz az esetleges párkapcsolati problémáid gyökeréig. Ne finomkodj, terítsd ki a lapjaidat! Készülj fel arra is, hogy valaki hatalmi harcba akar belerángatni, netán olyan dolgokra próbál rávenni, amelyek komoly károkat okozhatnak a későbbiekben.

 

Mérleg:

Előfordulhat, hogy valakit olyan dologra szeretnél rábeszélni, amiről pontosan tudod, hogy miatta kellemetlen helyzetbe kerül majd a másik. Gondold végig, hogy milyen következményei lehetnek a mai tetteidnek! Közlekedés miatt az idegeid megfeszülhetnek.

 

Skorpió:

Még az is lehet, hogy kollégával olyan dolog történik, amelynek hatására megrendülsz. Ennek köszönhetően elgondolkodhatsz a saját életeden és rádöbbenhetsz, hogy milyen szerencsés ember vagy. Ha egészségügyi problémád van, most ne vedd félvállról!

 

Nyilas:

Megeshet, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródik. Ha már szerelmes vagy, akkor a kedvesed olyan meglepetést szeretne szerezni neked, amelyre egész életed során emlékezni fogsz. Ha szülő vagy, gyermekeddel összekülönbözhettek.

 

Bak:

Még az is lehet, hogy egy rokon olyan elképesztő dologra vállalkozik, hogy te csak ámulsz és bámulsz. A munkahelyeden kollégát most könnyebben kiboríthatsz. De az is lehet, hogy egyszerűen eleged lesz belőle, és a véleményedet nem fogod véka alá rejteni.

 

Vízöntő:

A barátok a mai napon is fontos szerepet játszhatnak az életedben. Minden figyelem rád irányulhat abban a közösségben, amelynek a tagja vagy. Kiváló a mai nap utazásra, nagyobb vásárlás bonyolítására, illetve a gyermekeddel közös programra.

 

Halak:

Ha anyagiakról van szó, akkor a mai napon nem lesz okod panaszra, mert még olyan helyről is pénzt kaphatsz, ahonnan talán nem is számítottál rá. Olyan valaki is jelentkezhet, akiről már jó ideje nem hallottál semmit. Utazásra pompás a nap.