Horoszkóp 2019. március 16.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Ha munkáról, megélhetésről van szó, akkor minden okod meglehet az örömre. Előfordulhat, hogy korábbi erőfeszítéseknek szüretelheted most le a gyümölcsét. Ha pénzről van szó ugyan nem fogsz térdig gázolni a húszezresekben, de azért nem is panaszkodhatsz…

 

Bika:

Pénzügyeid olyan jól alakulhatnak, hogy elégedettséged miatt boldognak érzed magad. Mindez kedvező hatást gyakorolhat a környezetedben élőkkel való kapcsolatodra is, hiszen sokkal kedvesebb vagy, amit mások értékelni is fognak.

 

Ikrek:

Jól érzed, egyre közeledik az a pillanat, amikor változtatni tudsz az életeden, amikor végre abba az irányba fordulhatsz, amelyre már rég vártál. Nem is gondolod, de olyan átalakulások vehetik kezdetüket, amelytől korábban féltél, mégis mindennél jobban vágytál.

 

Rák:

Még az is lehet, hogy a szerelmi életedben történnek olyan változások, amelyek miatt ma boldognak érzed magad. De az is előfordulhat, hogy a társaddal olyan beszélgetésre kerülhet sor, amelynek most van itt az ideje. Lopásveszélyes a nap, ügyelj az értékeidre!

 

Oroszlán:

Pénzügyeid alakulása miatt nagy örömben lehet részed. Ráadásul olyan események is történhetnek, amelyek jó hatást gyakorolnak a biztonságérzetedre. Utazás nagyon jól sikerülhet, egy találkozás miatt valamiről megváltozhat a véleményed.

 

Szűz:

Amennyiben szülő vagy, gyermekeddel az ő számára fontos kérdésekről beszélhettek. Akár a szinglik táborához tartozol, akár párkapcsolatban élsz, egy találkozás miatt a fellegekben érezheted magad. A régi kapcsolatok fordulóponthoz érkezhetnek.

 

Mérleg:

Kedvez a mai nap ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésére. De az is lehet, hogy olyan lehetőséget sodor az utadba az élet, amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondanod, mert a későbbiekben ennek hatására fantasztikus sikereket érhetsz el.

 

Skorpió:

Mindent elérhetsz, amit csak akarsz! Előfordulhat, hogy valaki még a gondolataidat is kitalálja és lehozná neked az égről a csillagokat is. A baráti kapcsolatok a későbbiekben fontosabbá válhatnak: jó ismerősöd a segítségedre lehet lényeges kérdésben.

 

Nyilas:

Fontosabbnak érezheted az olyan  ismeretek megszerzését, amelyek az Univerzum és a benne elfoglalt helyed jobb megértését szolgálják. Ilyen területek lehetnek a vallás, a filozófia, az idegen kultúrák, az ezotéria és az okkultizmus. Kiváló a nap jogi ügy bonyolítására.

 

Bak:

Elméd a mai napon tiszta és éles, optimizmusod pedig határtalan lehet. Mindehhez kellő önfegyelem is társulhat, így aztán a legnehezebb problémákkal is meg tudsz most birkózni. Közlekedés során légy óvatos, mert balesetveszélyes ez a mai nap.

 

Vízöntő:

A munkában, megélhetésben érhetsz el a mai napon jó eredményeket. Ha a feletteseddel már egy ideje komolyabban szeretnél elbeszélgetni, akkor erre most van itt az alkalom. Ha szülő vagy, a mai napon teljesítsd csemetéd kérését!

 

Halak:

Kiváló a mai nap az elmélyült, komoly, hasznos és fajsúlyos eszmecserékre. Találkozhatsz valakivel, akinek a nézetei fontos befolyással bírnak a gondolkodásodra. Régi emlék elemi erővel törhet fel a lelkedből, hatására könny szökhet a szemedbe.