Horoszkóp 2019. március 15.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Minden okod meglesz ezen a héten az örömre, hiszen olyan hírek juthatnak el a füledbe, amelyek miatt hosszabb időn keresztül boldognak érzed majd magad. Ennek ellenére kissé ingerlékenyebbé is válhatsz, így aztán a harciasabb embereket is magadhoz vonzhatod.

 

Bika:

Hasznodra válhat az önvizsgálat, mert ennek hatására rájöhetsz, hogy az elfojtott düh vagy frusztráció lehet az oka annak, hogy a dolgok másként alakulnak, mint ahogyan azt szeretnéd. Az önvizsgálat fontos, mert általa rájöhetsz, hogy min és hogyan kellene változtatnod.

 

Ikrek:

A mai napon képes lehetsz az átfogó szemléletmódra és kellő előrelátással tudsz majd tervezni. Amennyiben új és nagyobb fába kívánod vágni a fejszédet, akkor a sors minden lehetőséget megteremt ahhoz, hogy a későbbiekben sikert sikerre halmozz.

 

Rák:

Fontos, hogy mások nézetével és véleményével szemben nagyobb türelmet tanúsíts, ennek hatására még a szervezőkészséged is hatékonyabbá válhat. Légy körültekintő, mert fontos részletek észrevétlenek maradhatnak, és a tévedés bizony most sokba kerülhet…

 

Oroszlán:

Most jobban megértheted önmagadat és rájöhetsz arra is, hogy milyen érdekek, célok vezérelnek az életben. Olyan dolog is a tudomásodra juthat, amely a jövőddel kapcsolatos, és amely miatt megtelhet a lelked boldog várakozással. Az egészségedre jobban vigyázz!

 

Szűz:

Talán ma rájöhetsz, hogy kár volt megszüntetni egy olyan kapcsolatot, amely fontos volt korábban számodra. Mivel egyre többet gondolsz az illetőre, előfordulhat, hogy bevonzod őt az életedbe. Ha találkozol vele, őszinte beszélgetésre keríts sort!

 

Mérleg:

Most megértheted, hogyan illeszkednek a mindennapjaidba életed kis darabkái. Ha utazol, fantasztikus élményekben lehet részed. Ha családtagokkal töltöd az időd nagy részét, akkor nagy beszélgetésekben lehet részed.

 

Skorpió:

A memóriád átlagon felül jól működhet, ennek köszönhetően olyan dolgok is eszedbe juthatnak, amelyeket talán évtizedekkel korábban sajátítottál el és amelyekre most van csak igazán szükséged. Mindenféle üzleti tranzakcióra kiváló az a nap. Pozitív gondolkodásod a segítségedre van.

 

Nyilas:

Elméd a mai napon tiszta és éles, optimizmusod határtalan, amihez önfegyelem is társul, így aztán a legnehezebb problémákkal is meg tudsz birkózni. Nyitottá válhatsz az új információk iránt. Sőt, gondolatébresztő témával is szembe találhatod magad.

 

Bak:

Pozitív hozzáállásod, optimizmusod, messzire tekintő szemléleted miatt olyan tervek születnek a fejedben, amelyek miatt másként látod a világot és benne a saját helyedet is. Nagyobb vásárlást érdemes lenne elhalasztanod, mert később sokkal olcsóbban juthatsz hozzá a kívánt holmikhoz.

 

Vízöntő:

Ha elég időt hagysz magadnak, akkor képes leszel a finom részleteket is észrevenni, ettől aztán minden pénzzel, megélhetéssel kapcsolatos lépésed tökéletes lesz. Ennek hatására a környezetedben többen úgy gondolhatják, hogy semmilyen akadály nem létezik számodra.

 

Halak:

Túlérzékenység jellemző rád a mai napon, ezért fordulhat elő, hogy olyan dolgokon is megsértődsz, amelyeket korábban talán észre sem vettél. Nagyon fontos, hogy megőrizd a humorérzékedet és ha kell, akkor saját magadon is tudj nevetni. Ez a siker záloga.