Horoszkóp 2019. március 14.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A megérzéseid átlagon felül jól működnek, ezért hagyatkoznod kellene ezekre, mert így nem csak elkerülhetsz egy kellemetlen helyzetet, hanem előnyös szituációkat is élvezhetsz. Lelked csordultig van ma szeretettel, szerelemmel, hatására szinte a felhőkön lépkedsz.

 

Bika:

Furcsa, kettős érzések lehetnek úrrá rajtad a mai napon. Egyrészt romantikus hangulatba kerülhetsz és a boldogság hatására örömkönny csilloghat a szemedben, másrészt olyan emlékek törhetnek felszínre, amelyek miatt bánatossá válhatsz.

 

Ikrek:

Megeshet, hogy abba a helyzetbe kerülsz, amikor önmagadat és másokat is rózsaszínű szemüvegen keresztül látsz. Ezzel nincs is semmi baj addig, amíg valamennyire fenn tudod tartani a kapcsolatot a valósággal. Könnyen jött pénz könnyen megy.

 

Rák:

Érzékenyebb vagy, ha spiritualitásról van szó. Ennek hatására nem e világinak mondható élmények érhetnek, amik mélyen elgondolkodtatnak majd. Olyan dolgokra jöhetsz rá, amelyek a saját életeddel, jövőddel kapcsolatosak.

 

Oroszlán:

Minden okod meg lehet az örömre, hiszen az életedben olyan változások várhatók, amelyek miatt másként látod a világot és benne önmagadat is. Remek alkalom kínálkozik a mai napon arra, hogy félrevonulj, meditálj, transzcendens élményben legyen részed.

 

Szűz:

A környezeteddel talán nagyon régen jöttél ki olyan jól, mint most. Előfordulhat, hogy valaki lesi a gondolataidat, keresi a kegyeidet. De az is megtörténhet, hogy te viselkedsz egészen másként, mint eddig és ez bizony nagyon jó hatással van a kapcsolataidra.

 

Mérleg:

Érdemes lenne a mai napon olyan munkákat elvégezned , amelyeket eddig csak halogattál. Ha dolgoznod kell, akkor nem lesz okod panaszra, mert nem csak kedvet érzel majd az elvégezendő feladatokhoz, hanem ennek köszönhetően anyagilag is jól állhatsz.

 

Skorpió:

A fizikai energiáid a mai napon eléggé alacsonyak. Viszont kiváló ez a nap meditálásra, elmélkedésre, mert lelkileg nyitottabb lehetsz, mint bármikor máskor. Ha utazol, akkor figyelmesnek kell lenned, mert balesetveszélyes ez a nap.

 

Nyilas:

Ha vissza kívánsz vonulni egy kicsit, akkor megfelelő lehet a mai nap. Lelkileg és szellemileg tökéletesen feltöltődhetsz. Mivel rendkívül érzékeny vagy, hallgatnod kellene a megérzéseidre, mert azok sosem csalnak.

 

Bak:

Próbáld meg olyannak látni a világot, amilyen az valójában! A tervezgetést és az újabb célok kitűzését, ha lehet halaszd későbbre. Ha kevesebb fizikai energiát érzel, akkor töltsd pihenéssel ezt a napot! Murphy törvénye érvényes lehet mára: ami el tud romlani, az el is fog.

 

Vízöntő:

A házasságokban, régi együttélésekben örömteli változások történhetnek, amelyek nagyon jó hatást gyakorolnak majd a kapcsolatotokra. Egy közeli, jövőben bekövetkező dolog miatt a mai napon többet gondolkodhatsz és emiatt az izgalom keríthet a hatalmába. Nyugodj meg, minden jól sikerül majd!

 

Halak:

A kultúráé legyen a mai nap, mert olyan művészi élmények érhetnek, amely miatt boldognak és kiegyensúlyozottnak érezheted magad. Felbukkanhat az exed, ennek hatására furcsa, vegyes érzések keríthetnek hatalmukba.