Horoszkóp 2019. március 13.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Ha még nem vagy szerelmes, akkor mostanában minden adott lesz arra, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródjon. Varázslatos pillanatokat élhetsz át akkor is, ha szülő vagy. Nagyon figyelned kell ma mindenre, mert figyelmetlenség hatására veszteséget könyvelhetsz el.

 

Bika:

Agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsolhatnak, ám gondatlanság miatt hiba csúszhat a számításaidba. Ennek következtében könyvelésed kiadás oldala lendülhet nagyobb mozgásba. A párkapcsolatokra a kiegyensúlyozottság lehet a jellemző, amelynek oka a társad alkalmazkodása.

 

Ikrek:

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden kiderül: pótolhatatlan vagy. A munkában olyan sikereket érhetsz el, amely miatt szívesen megveregeted majd a saját válladat. Érdemes lenne a mai napon előhozakodni olyan dolgokkal a felettesednél, amelyek már hosszabb ideje foglalkoztatnak.

 

Rák:

A szerelem ege vakítóan kék lehet ma, ami leginkább azt jelenti, hogy elégedettnek és boldognak érezed magad a jelenlegi helyzetedben. Akivel most jössz össze, azzal a személlyel olyan pillanatokat élhettek át, amelyeket eddig talán csak a hollywoodi romantikus filmekben láthattál.

 

Oroszlán:

Érdemes lenne szűrővizsgálaton részt venned, mert olyan problémára derülhet fény, amely nem okoz majd később nagyobb bajokat, ha időben fény derül rá. Romantikus hangulatba kerülhetsz és ennek következtében rózsaszínben látod ma az egész világot.

 

Szűz:

A kommunikáció jegyében telhet a mai nap. Olyan téma is napirendre kerülhet, amely talán eddig a tabu témák táborába tartozott. A mai napon bármihez adhatod a neved, azzal a későbbiekben fantasztikus sikereket érhetsz el. A régi párkapcsolatokban nyugalom várható.

 

Mérleg:

Ha pénzről van szó, akkor ma a helyzet magaslatán állhatsz, vagyis saját magadat hozhatod anyagilag előnyösebb helyzetbe. Lesz mit aprítanod a tejbe! Olyan váratlan találkozásban lehet részed, amely miatt feldobott hangulatba kerülsz majd.

 

Skorpió:

Még az is lehet, hogy a sors összehoz Mr/Mrs Tökéletessel. Nemcsak az érzelmi, de az anyagi ügyeid is fellendülőben lehetnek. Ha most kell kiadnod jelentősebb összeget, ne idegeskedj, mert ez hozzájárulhat későbbi sikereidhez.

 

Nyilas:

A rokoni kapcsolataid válhatnak ma fontosabbá, de az is lehet, hogy ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésére kerülhet sor. Kedvez a mai nap a selejtezésre, de nemcsak a ruhadarabjaid között, hanem az életedben is. Talán most megszabadulhatsz attól, aki visszahúz…

 

Bak:

A baráti kapcsolataidnak talán soha nem vetted még annyira hasznát, mint ezen a napon. Bármit kérhetsz tőlük, nincs olyan, amit ne tennének meg érted. Még akkor is értékelned kellene mindezt, ha ők önként sietnek a segítségedre. Pénzedre jobban vigyázz!

 

Vízöntő:

Olyan hírt hallhatsz, amely elgondolkodtat a saját életeddel, jövőddel kapcsolatban. Talán ennek hatására képes leszel olyan dolgon változtatni, ami a siker felé vezető útra fog terelni. Tölts több időt a szabadban, hiszen ez jó hatást gyakorol még a kedélyállapotodra is.

 

Halak:

Kedvez a mai nap utazásnak. Ha tanulmányokat folytatsz, akkor könnyedén elsajátíthatsz bármit és mivel a memóriád is tökéletesen működik, amit ma megtanulsz, arra talán egész életed során emlékezni fogsz. Balesetveszélyes a nap, légy óvatos!