Horoszkóp 2019. március 12.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Nem kedvez a mai nap külföldi utazásnak. Ha mégis most utazol, akkor ezt csak jól felszerelt gyógyszeres ládikóval tedd. Baráti kapcsolatok fontos szerepet játszhatnak az életedben. Ne kezdj közös ügyletbe közeli ismerőssel, mert anyagi veszteséget könyvelhetsz majd el!

 

Bika:

A most kezdődő kapcsolatok tartósak és komolyak lesznek. A meglévő viszonyok a te magatartásodnak köszönhetően válnak még szorosabbá, szinte eltéphetetlenné. Ha vendégségbe készülsz, akkor olyan ajándékot vigyél, aminek te is örülnél.

 

Ikrek:

A házasságokban, meglévő, régi párkapcsolatokban fontos esemény történhet, amelynek hatására fontolóra veszel olyan dolgokat is, amelyről korábban úgy vélekedtél elképzelhetetlen a megvalósulása. Anyagilag ma nagyon jól járhatsz.

 

Rák:

Talán a holdállás számlájára írható, hogy lehangoltság vesz rajtad erőt ma. De ne csüggedj, mert olyan esemény történhet, amely miatt örömödben a fülig ér majd a szád. Tölts több időt a szabad levegőn! Meglátod, jó hatással lesz ez a testedre és a lelkedre is.

 

Oroszlán:

Mind a régebbi, mind az új kapcsolataid stabilak és nyugodtak lehetnek. A józan ész felülkerekedhet a romantikán, ezért képes leszel elfogulatlanul megoldani a felmerült problémákat. A meglévő párkapcsolatok még erősebbé válhatnak.

 

Szűz:

Megeshet, hogy ma szükséged lesz a félrevonulásra, hogy hideg fejjel mérlegre tehesd a kapcsolataidat. Ezek közül is első a magánéleted. A kedvesed viselkedése miatt talán búcsút intesz a közös életeteknek. Ne légy szomorú, a sors a jövőben az utadba sodorhatja Mr/Mrs Tökéletest.

 

Mérleg:

Furcsa kettősség uralkodhat el a lelkeden: egyfelől szólít a kötelesség, másfelől viszont nagyon jó lenne egy kicsit lazítani, szórakozni. A kötelesség legyen az első, mert ha ezt nem teljesíted, akkor a miatta létrejövő idegesség álmatlanság formájában jelentkezhet.

 

Skorpió:

A házasságokban, régi együttélésekben nagyon fontossá válik a mai napon a kommunikáció, aminek köszönhetően olyan dolgokat is meg tudtok beszélni, amelyeket eddig a szőnyeg alá söpörtetek. Meg kellene próbálni összehúzni a nadrágszíjat is!

 

Nyilas:

Valakinek a viselkedésével torkig lehetsz ma. Ne nyeld le a mérged, hanem mond el a véleményedet az illetőnek! Nem fog megsértődni, sőt, inkább elgondolkodik azon, amit mondtál. Ez az őszinteség jót tesz mindenféle kapcsolatodnak.

 

Bak:

Keresd azoknak az embereknek a társaságát, akiktől tanulhatsz. Mert amit ma hallasz, annak a későbbiekben nagy hasznát veheted. Közlekedés során légy nagyon óvatos, mert balesetveszélyes ez a mai nap. Ismerj mértéket italozásban, falatozáskor!

 

Vízöntő:

Még az is lehet, hogy a baráti kapcsolataidat felül kell vizsgálnod, mert van közöttük olyan személy, akiről kiderülhet, hogy irigy és féltékeny rád, ezért többet árt, mint használ. Ha párkapcsolatban élsz, a pénz miatt feszültebb helyzet jöhet ma létre.

 

Halak:

Megeshet, hogy titkos szerelmi kapcsolat jön létre, amelyből ha nem is lesz életre szóló viszony, de hosszú ideig élvezhetitek egymás társaságát. Művészi élményben is részed lehet, de az is előfordulhat, hogy új információ hatására másként látod a világot.