Horoszkóp 2019. március 9.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Talán nem is tudsz róla, de a háttérben olyan események történnek, amelyek hatást gyakorolhatnak a megélhetésedre, a karrieredre. Az is előfordulhat, hogy feljebb lépsz a ranglétrán, így később minden okod meg lehet a boldogságra.

 

Bika:

Szellemileg fáradhatatlan és nagyon tevékeny lehetsz ma, sőt, nagyszerű lehetőség kínálkozik a tanulásra, a munkával, megélhetéssel kapcsolatos megbeszélésekre. Az is lehet, hogy bár két lábbal állsz a földön, az ezotéria mégis felkelti a figyelmedet.

 

Ikrek:

Remek a mai nap utazásra, hivatalos ügyek intézésére. Amennyiben egészségügyi problémád van, és orvoshoz kell fordulnod, akkor meg kellene acélozni az idegeidet, és türelmesnek kellene maradnod. A párkapcsolatokban teljes őszinteségre van szükség.

 

Rák:

Kétségtelen, hogy mindaddig remekül alakulnak az ügyeid, amíg nem akarod a véleményedet másokra erőltetni. Egyes rokonokkal a kapcsolatod fontosabbá válhat – neked kell alkalmazkodni, vagy olyanba belemenni, amit közeli hozzátartozó szeretne.

 

Oroszlán:

Légy hű önmagadhoz, méghozzá mindenféle parádézás, pózolás nélkül. Bárminek a meghamisítása hosszú távon csak megbosszulná magát. Ha kritikus szemmel tekintenél önmagadra, rájöhetnél arra, vajon a saját utadat járod-e.

 

Szűz:

A kapcsolatok állhatnak most a figyelmed fókuszába. Vizsgáld meg a másokhoz fűződő viszonyodat, amelynek segítségével jobban megismerheted önmagad! Látni fogod, hogy ők téged tükröznek vissza. A munkában nehéz helyzet jöhet létre.

 

Mérleg:

Senki sem lép be csak úgy az életedbe anélkül, hogy ne te magad vonzanád be az illetőt. Kiváló a mai nap üzleti és baráti kapcsolatok ápolására. Egy találkozás hatására feltöltődhetnek az energiaraktáraid.

 

Skorpió:

Energiaszinted a mai napon a magasban van, ennek hatására könnyebben megbirkózhatsz szinte mindennel. Egy élmény hatására fontolóra veheted az életmódváltást is. Valaki bizalmas dolgokat oszthat meg veled…

 

Nyilas:

Kapcsolataid kellemesen alakulhatnak, különösen a nőkkel vagy az idősebb személyekkel, egy barátság azonban valószínűleg nem állja ki a próbát. Ha egészségügyi problémád van, akkor ne húzd-halaszd az orvoshoz fordulást!

 

Bak:

Az érzelmek a mai napon jobban előtérbe kerülhetnek és ez esélyt ad arra, hogy jobban megértsd, mi és miért történik veled. Ha valaki tartozik neked, akkor a mai napon kellene a visszafizetést szorgalmazni, mert később csak ellenállásba ütközhetsz.

 

Vízöntő:

Belsőleg és külsőleg is harmonikus állapotba kerülhetsz és ez az élet különböző területein éreztetni fogja a hatásait. Különösen a kapcsolataid lehetnek kiegyensúlyozottak, nyugodtak, kellemesek. Váratlanul pénz állhat a házhoz.

 

Halak:

A szokásosnál könnyebben felül tudsz kerekedni a problémákon. Tisztázhatsz egy olyan helyzetet is, amely talán már jó ideje húzódik, és amitől olykor nehezebben jött álom a szemedre. Baráttal kellemesen töltheted az idődet.