Horoszkóp 2019. március 7.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A mai napon tele vagy életerővel és életörömmel, ráadásul Fortuna támogatását is élvezheted. Éppen emiatt nem csodálkozhatsz azon, hogy az irigyeid száma hirtelen megduplázódik. Olyan pénz is házhoz állhat, amire nem számítottál.

 

Bika:

Kifejezetten szerencsés helyzetbe kerülhetsz a mai napon, ezért néhányan féltékenykedhetnek rá, de ne törődj velük, mert ezzel csak a saját energiádat pazarolnád. Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra van szükség.

 

Ikrek:

Barátkozó hangulatban lehetsz a mai napon és talán szeretnél a középpontba kerülni. Csak arra ügyelj, hogy a munkahelyeden ne lépj senkinek a tyúkszemére, mert ebből később sok kellemetlen perced származhat.

 

Rák:

Koncentrálj a munkára, a célod elérésére! Amennyiben hatalmi pozícióban lévő személyekkel kerülnél össze, akkor a saját érdekedben ne kérdezz, bármi történjen is. A szerelmi kapcsolatokban fontos dolgok kerülhetnek szóba.

 

Oroszlán:

A mai nap jelszava a siker. Igen magabiztosnak, nyugodtan érezheted magad, és jóllehet, nem tartasz feltétlenül igényt arra, hogy mindenki rád figyeljen, de ez most mégis megtörténik. Ezért cserébe nagyon meg kell gondolnod minden lépésedet.

 

Szűz:

Akár a főnöködről, akár kollégákról van szó, a mai napon remekül kijöhetsz velük. Biztonságérzeted is erősebbé válhat, amelynek hatására az optimizmus sugárzik rólad. Ma rendkívül ambiciózus lehetsz, és ennek köszönhetően érhetsz el sikereket.

 

Mérleg:

Sokkal figyelmesebbnek kellene lenned most, mint máskor, mert így kerülheted el, hogy észrevétlenül gátolj valakit az érdekei érvényesítésében, amelynek következtében életre szóló ellenséget szereznél… Az egészségedre jobban vigyázz!

 

Skorpió:

Konfliktusok merülhetnek fel a mai napon, ezért próbálj minél tárgyilagosabb maradni, és állj készen az álláspontod megváltoztatására, ha az hibásnak bizonyulna! Felettesedre a mai napon nagyobb hatással lehetsz és elérheted a célod.

 

Nyilas:

Nem alkalmas a mai nap arra, hogy minden erődet bevesd, mert nem ambiciózusnak, hanem erőszakosnak fognak tartani, és inkább akadályozni, mint támogatni fognak a céljaid elérésében. Olyan valaki után vágyakozhat, aki csak a hollywoodi filmekben létezik.

 

Bak:

Elsősorban a saját szükségleteiddel törődj, töltsd fel magad energiával, mert nagy szükséged lesz erre a következő időszakban. Érdemes lenne átgondolni és számba venni az értékeidet, illetve a terveidet is gondold végig: most jobban láthatod, min és hogyan kellene változtatni.

 

Vízöntő:

Egyre többet kommunikálhatsz a környezetedben élőkkel. Nagyszerű alkalom kínálkozik arra, hogy kifejtsd az álláspontodat, de ne felejtsd el meghallgatni másokat! Így új új támogatókra, barátokra tehetsz szert.

 

Halak:

Szedd rendbe a gondolataidat, mielőtt kimondanád azokat!  Fáradhatatlan lehetsz a mai napon, és szeretnél valami nem mindennapi dolgot véghezvinni. Olyan dologra is kapható lehetsz, aminek hatására energiaraktáraidat feltöltődnek.