Horoszkóp 2019. március 6.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Az egészségedre sokkal jobban kellene vigyáznod, mert egy betegség könnyen ágynak dönthet. Kedvez a mai nap üzleti megbeszéléseknek, amihez a nevedet adod, az sikeres lesz. Valakinek a titka a tudomásodra juthat…

 

Bika:

Még az is lehet, hogy valakiről olyan dolgok derülnek ki, amitől azonnal megváltozik a véleményed a közvetlen környezetedben élőkről. Ezzel együtt kellemes meglepetésben is részed lehet. A párkapcsolatokra a nyugalom jellemző.

 

Ikrek:

Olyan új ötleted támadhat, amivel az élet több területén érhetsz el sikereket. Remekül tudsz aprólékos dolgokkal is foglalkozni. Az egészségedre azonban fordíts nagyobb figyelmet! Ha egy betegség már leterített, akkor mielőbb fordulj orvoshoz!

 

Rák:

Az elkövetkezendő időben a szerelem állhat a figyelmed középpontjában. Ha a szinglik táborához tartozol, akkor Ámor nyila most a szíved közepébe fúródhat. A meglévő viszonyokban a jövőtökkel kapcsolatos dolgokról beszélhettek.

 

Oroszlán:

Családdal, rokonnal kapcsolatos ügyek foglalkoztathatnak. Lehet, hogy ingatlan miatt kell többet tenned, mert mondjuk eszedbe jut a költözés gondolata. Olyan valakivel hozhat össze a sors, aki lelkileg, szellemileg feltölt.

 

Szűz:

Figyelmed a pénzre összpontosulhat: olyan bevételre nyílhat lehetőséged, amivel akár tartalékot is képezhetsz. Kiváló ez a nap a megbeszélésekre. Ha tanulmányokat folytatsz, agytekervényeid ötödik sebességbe kapcsolhatnak.

 

Mérleg:

Összességében jó napod lesz. Ha egészségügyi problémával küszködtél, a gyógyulás útjára léphetsz, ami nagyban hozzájárulhat a jó kedélyállapotodhoz. Pénzügyeid is irigylésre méltóan alakulhatnak, szerencsére most egy kicsit félre is tudsz tenni.

 

Skorpió:

A kommunikáció napjának is tekinthető a mai: egymást érhetik a megbeszélések, a találkozások, ahol nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet. A baráti kapcsolatok is fontosabb szerepet játszhatnak mostanában az életedben.

 

Nyilas:

Még az is lehet, hogy olyan titok tudójává válsz, amitől előnyös helyzetbe kerülsz. Értékeld valaki önzetlen viselkedését! Ma olyan esemény történhet, amely miatt eszedbe juthat az exed, és tanulságként szolgálhat mindaz, amit ő tett.

 

Bak:

Talán soha nem volt még annyira fontos a kapcsolati tőke, mint most. Lehetséges, hogy ennek köszönhetően, olyanokkal is felveszed a kapcsolatot, akikkel eddig nem kommunikáltál. A társaság középpontjává is válhatsz.

 

Vízöntő:

A munkában, megélhetésben történhetnek olyan változások, amelyek inkább a jövőben fogják érzékeltetni a hatásukat. Felettesével a mai napon olyan dolgokat is megbeszélhet, amelyekre korábban nem volt lehetősége.

 

Halak:

Minden külfölddel kapcsolatos ügyet újra át kellene gondolni, mert a feltételek módosulhatnak, amihez muszáj igazodni. Ha állást változtatnál, akkor most lépj a tettek mezejére! Baráttal ne legyenek közös pénzügyeid!