Horoszkóp 2019. március 4.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A költekezési hajlamod ma erősebb lehet a szokásosnál. Előfordulhat, hogy olyan dologra adsz ki pénzt, amire semmi szükséged, viszont a kedélyállapotod jobb lesz tőle. A hangulatod hullámzó, mint a tenger.

 

Bika:

Furcsa, kettős érzések keríthetnek hatalmukba. Egyfelől szólít a kötelességtudat, másfelől viszont szeretnél egy kicsit szórakozni. Most inkább maradj a kötelességeknél, a sors nem enged meglógni. A pénzedre jobban ügyelj!

 

Ikrek:

Ma talán nem lesz kedved úgy viszonyulni másokhoz, mint általában. Ne próbáld megjátszani magad, mert ebből semmi jó nem származhat. Még az is lehet, hogy fasírtba kerülsz egy olyan személlyel, akivel inkább barátságot kellene ápolnod.

 

Rák:

Lehet, hogy ma olyan oldaladat ismered meg, amiről eddig nem volt tudomásod. Figyeld meg a reakcióidat, mert ebből rengeteget tanulhatsz. Ha lehangoltnak érzed magad, ne csüggedj nagyon, a nap végén változhatnak a dolgok.

 

Oroszlán:

Amennyiben vendégségben töltöd a napod, nagyon jól fogod érezni magad. Ha te vársz vendégeket, akkor elnyerheted a legjobb vendéglátó címet is. Szülő vagy? Ebben az esetben gyermekedre a mai napon sokkal több figyelmet kellene fordítanod.

 

Szűz:

Még az is lehet, hogy a mai napon olyan váratlan fordulat történik, amelynek hatására a szünetelő kapcsolataid újra aktívvá válnak. Amennyiben szülő vagy, akkor a gyermekeddel közös programotok fantasztikusan sikerül.

 

Mérleg:

Úgy néz ki, valakivel most egy húron pendültök. Ennek hatására felmerülhet benned a gondolat, hogy talán lelki társak vagytok. Lehet, hogy a korábbi életekben is szoros kapcsolatban voltatok egymással…? Utazás, kirándulás nagyon jól sikerülhet.

 

Skorpió:

Olyan emberek társaságát keresheted, akik mások, mint te, de közel állnak hozzád. Egy hír is eljuthat a füledbe, amitől valószínűleg először ledöbbensz, később pedig a felháborodásodnak adsz hangot.

 

Nyilas:

Az újdonság hajszolása jellemző lehet ma rád, de légy óvatos, különösen, ha pénzről, kiadásról van szó. A most kezdődő kapcsolatok valószínűleg különösek, izgalmasak, de rövidéletűek lesznek. A pároddal közös program jól sikerülhet.

 

Bak:

Kreativitásod, képzelőerőd ma szárnyakat kaphat, érdemes hát erre koncentrálnod. Talán olyan ötleteid lesznek, amelyek miatt te is ámulatba esel. Tölts több időt a hobbiddal és fektess is bele, mert ez most tökéletesen kikapcsolhat.

 

Vízöntő:

Hajlamossá lehetsz a mai napon mindenkit rózsaszínű szemüvegen keresztül szemlélni. Aztán történik majd valami, ami visszahoz a földre. Barátnak szüksége lenne arra, hogy beszéljen veled – próbálj meg időt szakítani rá, és hallgasd meg őt!

 

Halak:

Még az is lehet, hogy olyan valakivel esel szerelembe, akitől inkább távolságot kellene tartanod. Úgy látszik, párkapcsolati tapasztalatokra van szükséged, ezért mész bele a viszonyba. Még akkor is igent mondasz, amikor tudod, hogy nem kéne…