Horoszkóp 2019. március 3.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Olyan személy juthat az eszedbe, aki már vagy nincs az élők sorában, vagy jó ideje nem találkoztatok, nem tudok egymásról szinte semmit. Előfordulhat, hogy felbukkan az exed, aminek nem örülsz. Ha pénzről van szó, minden okod meg lehet az örömre.

 

Bika:

Mindenféle kapcsolat kialakítására vagy ápolására kiváló ez a nap. Nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, így aztán könnyedén elérheted azt, amit akarsz. A környezeted ennek hatására úgy gondolja, a sors kegyeltje vagy.

 

Ikrek:

Heves érzelmi reakcióid szerezhetnek kellemes meglepetést a társadnak. Hihetetlenül nagy erővel és energiával rendelkezel, és ennek hatására eddig képtelennek tűnő dolgokat is el tudsz végezni.

 

Rák:

A most kezdődő kapcsolatok nagy valószínűséggel pusztán testiségen alapulnak, éppen ezért most nem alkalmas az idő arra, hogy tartósan elkötelezd magad. Ha egy mód van rá, a mai napon ne politizálj!

 

Oroszlán:

Mindenféle kapcsolat szempontjából csodásnak ígérkezik a mai nap, beleértve az intimitást is. Élvezni fogod az emberek társaságát és ők is szívesen lesznek veled. Felbukkanhat valaki a múltadból, ezért feszültté válhatsz.

 

Szűz:

Élvezni fogod az emberek társaságát, és ők is szívesen lesznek veled. Felbukkanhat egy barát vagy régi kedves, akivel jó ideje nem beszéltél. Bármilyen mai találkozás erővel és energiával tölt fel, aminek hatására optimizmusod erősödhet.

 

Mérleg:

Még az is lehet, hogy a mai napon a sors az utadba sodor egy olyan személyt, aki jókedvre derít a vele való beszélgetés során. Olyanokról szerezhetsz tudomást, akikkel évek óta nem találkoztál. Kiváló a nap nagyobb vásárlásra.

 

Skorpió:

Sokkal jobban kellene magadra ügyelni ma, mint általában. Nemcsak balesetveszélyes ez a nap, hanem olyan emberek is a látómeződbe kerülhetnek, akik erőszakosak, agresszívek. Fontos kérdésben ma ne dönts, mert veszteség lehet az eredménye!

 

Nyilas:

Befektetésekre kiváló ez a nap. A sors most olyan valakivel hozhat össze, akire a közeli jövőben nagy szükséged lesz a kapcsolati tőkéje miatt. Ha vásárolsz, csak azt vedd meg, amit nagyon muszáj.

 

Bak:

Kellemes lehet a mai nap akkor, ha nem foglalkozol a múlttal, még akkor sem, ha olyan valaki jelentkezik, akivel korábban szorosabb kapcsolatban voltál. Ha munkáról van szó, akkor úgy kellene hozzáállni, hogy más is hozzáférjen…

 

Vízöntő:

A józan eszednek hála ma képes leszel elfogulatlanul megoldani a felmerülő nehézségeket. Olyan témákkal kéne foglalkoznod, amelyek a magánéleteddel, a pénzügyekkel kapcsolatosak. Baráti találkozó fantasztikus lesz.

 

Halak:

Nem szabad a mai napon túlságosan magadból kiindulni, meg kell próbálnod más szemével is látni a kialakult helyzetet. Ha erre képes vagy, akkor olyan döntést hozhatsz, amely a te javadat szolgálja. Ha nincs állásod, a mai napon jó lehetőségre találhatsz.