Horoszkóp 2019. február 28.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Ez a nap a kreativitásról, az önkifejezésről szól. Engedd el és érezd jól magad a bőrödben! Ha nincs kedved a túlzott fizikai erőkifejtéshez, akkor ma ne csinálj semmit! Pénzügyek alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre.

 

Bika:

Ma jó vagy a csapatmunkában, és kedvező benyomást is tehetsz valakire, ami hosszabb távon kedvez neked. Minden adott lesz ahhoz is, hogy elnyerd valakinek a támogatását, aki hatással lehet a felettesedre.

 

Ikrek:

A mai napon szívesen dolgozol együtt másokkal, és olyan eredményt érhetsz el, ami téged is ámulatba ejt. A kreativitásod most nem ismer határokat, használd ki ezt az állapotot, és tervezz előre bátran!

 

Rák:

A mai napon lelked csordultig lehet szerelemmel, szeretettel. Ha titkos szerelmi viszonyt folytatsz, ma közel kerülhettek egymáshoz, és úgy érezhetitek, senki és semmi nem választhat szét titeket.

 

Oroszlán:

Ma legszívesebben csak azzal foglalkoznál, amit igazán szeretsz, de sajnos nem engedheted el magad, mert a munka, a megélhetés frontján másképp alakulnak a dolgok. Most megalapozhatod a későbbi sikereidet.

 

Szűz:

Amennyiben szülő vagy, a gyermeked miatt aggodalmaskodhatsz. Fontos, hogy ne ess túlzásba, hiszen nem olyan rossz a helyzet, mint amilyennek te ezt gondolod. Beszélj a csemetéddel őszintén – amit hallasz, az meg fog nyugtatni.

 

Mérleg:

A mai napon nagyon jól kijössz másokkal. Tárgyalásokra, fontosabb megbeszélésekre, szerződés aláírására kiváló ez a nap, mert bármihez adod a neved, az a későbbiekben sikeres lesz. A nagyobb vásárlásokat is most érdemes bonyolítani.

 

Skorpió:

Igen nehéz lesz megállni, hogy ne kényeztesd magad a mai nap folyamán, de azért próbálj meg ellenállni a kísértésnek, nehogy emésztési problémád legyen! Tölts több időt a szabadban, mert ez jó hatást gyakorol a kedélyállapotodra.

 

Nyilas:

Ma nagyon úgy érezheted, hogy társaságra van szükséged, ráadásul most mindenkivel jól kijössz. Minden nagyon jól alakulhat addig, amíg nem engeded, hogy a vágyaid olyasmibe rántsanak, amit később megbánsz.

 

Bak:

Előfordulhat, hogy nem lesz sok kedved dolgozni, sőt, ma kifejezetten lusta és fegyelmezetlen lehetsz. Jobb lenne, ha kivennél egy nap szabadságot, azonban ha ez nem lehetséges, akkor próbálj meg koncentrálni, és viselkedj összeszedetten!

 

Vízöntő:

Az ihlet megvan, csak a kellő fegyelem hiányzik, hogy a kreativitásodat egy nagyszerű konkrét dologra fordítsd. Ma szerelmes hangulatba kerülhetsz. Arra is remek a nap, hogy olyan vásárlást bonyolíts, amelyet már jó ideje tervezel.

 

Halak:

A munkahelyeden olyan hírek juthatnak a füledbe, amelyek miatt kissé idegessé válsz. Ne izgulj! Ha esetleg megszűnne a munkád, akkor sem maradsz sokáig bevétel nélkül. Kiváló a nap ingatlanügylet bonyolítására.