Horoszkóp 2019. február 24.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Pozitív hozzáállás, optimizmus, messzire tekintő szemlélet – mindez nagy tervek készítésére sarkall, azonban hajlamos lehetsz átsiklani a részletek felett. Óvatosan kell tehát eljárnod és maradj alkalmazkodó: fékezd önelégültségedet másokkal szemben!

 

Bika:

Ha elég időt hagysz, hogy a finom részletekre is kitérj, akkor minden pénzzel, sikerrel kapcsolatos lépésed tökéletesen fog alakulni. Mindennél fontosabb azonban, hogy önként változtass, mert ezzel alakíthatod a saját jövődet. Orvosi vizsgálatra jó a nap.

 

Ikrek:

Hajlamossá válhatsz a mai napon a dicsekvésre úgy, hogy ezt szinte észre sem veszed. Olyan valaki kérheti ki a véleményedet, aki aztán nem fogadja meg mindazt, amit mondasz, ezért kezeld lazán a hozzád fordulókat, így nem érhet csalódás.

 

Rák:

A munkában olyan váratlan helyzet állhat elő, hogy csak kapkodod a fejed, és hirtelenjében azt sem tudod, hogy fiú vagy-e, netán lány. Igazodj a kialakult szituációhoz, mert ez a siker záloga. A párkapcsolatok jövője most nem rajtad múlik.

 

Oroszlán:

A siker nyitja abban rejli, hogy megőrzöd a humorérzékedet. Ha tudsz nevetni a kialakult helyzeten, akkor nem lesz okod panaszra. Rokonnal való kapcsolatod nem egyszerűen jó, hanem nagyszerű lesz. Talán némi pénzre is szert tehetsz.

 

Szűz:

A mai napon szőrszálhasogatóvá válhatsz. Egyelőre tedd félre a hosszú távú tervek készítését, és összpontosíts a részletekre. Így kerülheted el, hogy hibát véts, illetve, hogy olyan valakinél húzd ki a gyufát, aki negatív irányban befolyásolhatja életed.

 

Mérleg:

A mai napon hamar meg fogod találni a „legyet a levesben” és ez most egy jó alkalom, hogy ki is halászd belőle. De nagyon vigyázz arra, nehogy valakinek a negatív véleménye megrendítsen!

 

Skorpió:

A mai napon nehezedre eshet a kommunikáció, mert attól félsz, hogy kiadod magad, ha elmondasz valamit. Ahhoz, hogy kikerülj a negatív spirálból, tudatosan rá kell szorítanod magadat a kommunikációra, és csak a szépre, jóra helyezd a hangsúlyt!

 

Nyilas:

Még az is lehet, hogy olyan valaki hagy el, vagy növeli a közöttetek lévő távolságot, aki eddig fontos volt az életedben. A hiánya fájó lehet, amin kicsit nehezebben tudsz túllépni. Ha pénzről van szó, nem ismersz lehetetlent…

 

Bak:

Soha nem volt még fontosabb a pozitív gondolkodás, mint a mai napon. Minden rosszban megtalálhatod a jót, és rájöhetsz arra is, hogy a vészes helyzet soha nem olyan komoly, mint amilyennek az adott pillanatban látszik. Barát csalódást okozhat.

 

Vízöntő:

Még az is lehet, hogy elveszel a mai napon a részletekben és ettől nem látod az összképet. De az is lehet, hogy a feledékenységednek köszönhetően hibát vétesz, vagy a partnereddel kerülhetsz fasírtba. Vásárlást csak listával a kézben bonyolíts.

 

Halak:

Tegyél koncentrált erőfeszítéseket azért, hogy az életet pozitívan lásd, optimistán gondolkodj, és ne félj megszólalni akkor, amikor a saját érdekeidről van szó. Persze ne menj szembe a feletteseddel, mert abból semmi jó nem származhat.