Horoszkóp 2019. február 22.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Jelentős szellemi energiákkal rendelkezel a mai napon, ennek köszönhetően jól ki tudod fejezni a gondolataidat, illetve a rábeszélőkéd annyira jó, hogy még a homokot is el tudnád adni a sivatagban. Baleset- és sérülésveszélyes a nap, vigyázz magadra!

 

Bika:

Pénzügyek tekintetében a helyzet magaslatán állsz, ez lehet az oka annak, hogy bármihez nyúlsz, az szinte arannyá válik. A környezetedben van egy olyan személy, aki az idegeidre mehet. Próbáld meg visszafogni magad, mert új ellenségre tehetsz szert.

 

Ikrek:

A mai napon különösen a karok és a lábak vannak kitéve sérülésveszélynek. Nagyon óvatosnak kell lenned, mert ha belül haragossá válsz, könnyen agresszívvá válhatsz, ami nem tesz jót.

 

Rák:

Szellemileg nagy teherbírással rendelkezel a mai napon, és kihívásként fogadsz bármilyen nehéz vagy félelmetesnek tűnő feladatot. A sikered titka az erős önbizalmadban rejlik, amivel mindenkire jó hatást gyakorolsz.

 

Oroszlán:

Figyelj oda minden olyan tárgyra, amivel megégetheted vagy megvághatod magad. Ha van testvéred, akkor miatta tele lehet a lelked aggodalommal, és fogalmad sincs, hogy mit csinálj. A problémádat ne csak baráttal beszéld meg, hanem vele is!

 

Szűz:

Ingerlékennyé válhatsz, és a legapróbb dolgok is kihozhatnak a sodrodból. Jót tenne egy kis önvizsgálat: vajon az, ami kibillent téged ma a megszokott állapotból, egy régebbi, elfojtott emlék lenne?

 

Mérleg:

Az ellenségeskedés balesetveszéllyel járhat, mert lobbanékony viselkedésre hajlamosít. Figyelj jobban oda és legyél nagyon óvatos, különösen utazás vagy vezetés közben. Kerüld a veszélyes eszközöket, a dühös embereket!

 

Skorpió:

Ha nincs benned harag vagy rosszindulat, akkor minden könnyedén és gyorsan megy. A mai napon még olyan témák is felmerülhetnek, amelyek eddig tabunak számítottak. Jót tenne a testednek és a lelkednek az intenzív mozgás…

 

Nyilas:

Vannak olyan barátságok, amelyek nem állják ki az idő próbáját, és előfordulhat, hogy a szakításra ma kerül sor. Lehet, hogy valaki olyan ötlettel áll elő, amitől megkérdőjelezed az illető épelméjűségét. Egy közösségben te lehetsz a középpontban.

 

Bak:

Kellő tapintat hiányában úgy tűnik, hogy mindenki ki akar kezdeni veled. Valójában azonban te keltesz tudattalanul ellenséges érzéseket másokban. Ha ezzel tisztában vagy, akkor az ellenőrzésed alatt tarthatsz helyzeteket és embereket egyaránt.

 

Vízöntő:

A mai nap nem a legalkalmasabb tárgyalások, fontosabb megbeszélések folytatására, illetve az eszmecserék sem mennek zökkenőmentesen. Fékezd magad másokkal szemben, és törekedj arra, hogy béke honoljon a környezetedben!

 

Halak:

Ragyogó a mai nap arra, hogy új dologba vágj bele, ami hallatlanul sikeressé tehet később. Rokonnal a kapcsolatod erősebbé válik, ami azért jó, mert a következő időben a segítségére számíthatsz, amitől az életed könnyebbé válhat.