Horoszkóp 2019. február 20.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Nagy hatást gyakorolhatsz a környezetedre, többen is úgy gondolhatják, hogy jó lenne veled közelebbi kapcsolatba kerülni. A házasságokban, régi együttélésekben erősebben érezhetitek, hogy a sors egymásnak teremtett titeket.

 

Bika:

Még az is lehet, hogy csapkodnak a hullámok a fejed fölött. Olyan sok munka szakadhat a nyakadba, hogy túlórára van kilátás. Szerencsére jobban meg tudod szervezni a többi hétköznapodat, és mindennek a végére tudsz járni.

 

Ikrek:

Hajlamos lehetsz ma túlzásokba esni, elsősorban ha szerelemről vagy a gyermekedről van szó. A legjobb az lenne, ha legalább elszámolnál hétig, mielőtt megszólalsz, mert így elkerülheted a kellemetlen helyzetet. Az értéktárgyaidra jobban kellene vigyáznod.

 

Rák:

Egy kisebb esemény kapcsán felütheti fejét a féltékenység zöld szemű szörnyetege. A közvetlen környezetedben van egy olyan személy, akinek a magatartása miatt kinyílhat a kisbicska a zsebedben. Próbáld megőrizni a hidegvéred, így elkerülheted az embert próbáló helyzetet.

 

Oroszlán:

Amennyiben egészségügyi intézményben van dolgod, meg kell acéloznod az idegeidet. A munkahelyeden is bonyolult helyzet jöhet létre, ezért érdemes lenne körülnézni az álláspiacon. A párkapcsolatotok jövője most a te viselkedéseden múlik.

 

Szűz:

Váratlan kiadásra kerülhet sor, aminek nem örülsz. Az egészségedre jobban kellene vigyáznod. Ha egy betegség dönt le a lábadról, akkor kíméld magad, pihenj, különben a gyógyulás hosszú időt vesz majd igénybe. Kedveseddel légy türelmesebb!

 

Mérleg:

Soha nem volt még világosabb számodra, hogy mi a fontos és mi a saját érdeked, így ennek megfelelően tudsz cselekedni, és valóban elérheted mindazt, amit szeretnél. Valakinek a viselkedése miatt a vérnyomásod a magasba emelkedhet.

 

Skorpió:

Ha nem vagy szerelmes, a mai napon Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. Olyan találkozásban is részed lehet, amely jó hatást gyakorolhat a jövődre. Baráti kapcsolatért most neked kell többet tenned. Ha szülő vagy, csemetéddel légy sokkal következetesebb!

 

Nyilas:

Még az is lehet, hogy olyan valaki bukkan fel, aki egykor sokat jelentett neked, fontos szerepet játszott az életedben. A munkahelyeden olyan változások történhetnek, amelyek hatással lesznek a te megélhetésedre is, ezért koncentrálj, és ne hibázz!

 

Bak:

Még az is lehet, hogy a felettesed magatartása miatt bizonytalanná válsz, és megkérdezed magadtól, valóban a megfelelő helyen vagy-e. Ha a közelmúltban változtattál állást, akkor most felmerülhet a lehetősége annak, hogy továbbállj.

 

Vízöntő:

Külföldi utazás tervezgetésére kiváló ez a nap, viszont ha utazol, akkor az összes létező biztosítást kösd meg, és vigyél magaddal jól felszerelt gyógyszeres ládikát is! Titkos ellenség manipulációjára fel kell készülnöd!

 

Halak:

A pénzedre, az értéktárgyaidra jobban kellene vigyáznod, mert a mai napon ilyen jellegű veszteség érhet. A baráti kapcsolataid közül néhány nem állja ki a mostanában zajló próbatételeket. Ne hullass senkiért könnyet, nem érdemlik meg!