Horoszkóp 2019. február 19.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Üzleti, szakmai, munkáddal kapcsolatos dolgok kerülhetnek ma terítékre. Ösztönösen érezheted, mit és hogyan kell tenned a munkahelyeden, amivel sikert sikerre halmozol.

 

Bika:

Ki akarsz szakadni a hétköznapi rutinból, ugyanakkor nem szívesen hagynád el a megszokott környezetedet és annak biztonságát. Nézz meg egy jó filmet, vagy vedd kézbe azt a könyvet, amit már jó ideje készülsz elolvasni!

 

Ikrek:

Még az is lehet, hogy egy különösen kényes téma kerül terítékre a mai napon. Itt az ideje, hogy őszintén szembenézz a valósággal, mert csak így tudod meghozni azt a döntést, amelynek hatására végre ráléphetsz a saját utadra.

 

Rák:

Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társadra nagyobb figyelmet kellene fordítanod. Ha figyelsz arra, hogy mit teszel, mit mondasz, mi történik körülötted, olyasmit is észrevehetsz magadon, aminek általában nem vagy tudatában.

 

Oroszlán:

Ne fojtsd el, ne palástold az érzéseidet! És ami még fontosabb: ne tetszelegj a mártír szerepében! Amennyiben szülő vagy, gyermekeddel szervezz közös programot, ami számára most nagyon fontos lesz. Ha dolgozol, vágj a munkához jó képet!

 

Szűz:

A szerelmi életed kerül ma fókuszba. Talán adhattok magatoknak még egy esélyt, aminek csak akkor van értelme, ha tudsz változni és alkalmazkodsz a kialakult helyzethez. Ha szülő vagy, gyermekeddel töltsd időd nagyobb részét!

 

Mérleg:

Remek alkalom kínálkozik a mai napon arra, hogy megfigyeld és kielemezd a családodhoz fűződő viszonyodat. Rá fogsz jönni, hogyan és miként kell változtatni a viselkedéseden ahhoz, hogy minden gördülékenyebben menjen.

 

Skorpió:

Több kommunikációs lehetőségre nyílik alkalom ma, ami igen érdekfeszítő lesz, ha kellő érzelmi kontrollt tudsz gyakorolni. A reflexeid nem működnek a legjobban, ezért fontos, hogy ne rohanj, ne kapkodj, nehogy megsérülj!

 

Nyilas:

Még az is lehet, hogy a mai napon nagytakarítást tartasz, esetleg olyan helyen kutakodsz, ahonnan régi dolgok kerülnek elő, amelyek miatt megrohamoznak az emlékek. Kis háziállat boldoggá tehet.

 

Bak:

Az érzelmeidre hangolódva képes leszel támogatást nyújtani másoknak, amennyiben pedig te magad vágyakozol ugyanerre, szintén megkaphatod a segítséget. Ha nem kell dolgoznod, akkor ne foglalkozz a munkával, hanem lazíts!

 

Vízöntő:

Érzelmileg fogékonyabbá válhatsz mások pillanatnyi rezdüléseire és ez eredményesebbé tesz, ugyanis olyan gondolataid támadhatnak ennek hatására, amelyek a belső biztonságérzetedet jelentős mértékben növelik és erősítik.

 

Halak:

Az aprólékos, precíz munka ma nem fog lázba hozni, ezért ha egy mód van rá, a mai napon ne dolgozz, inkább lazíts. Rá döbbenhetsz rá egy régi ismerősöd viselkedésének mozgatórugójára, amit érdemes megosztanod a barátokkal.