Horoszkóp 2019. február 17.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Amennyiben párkapcsolatban élsz, akkor társad rokonsága miatt alakulhat ki feszült helyzet. Még az is lehet, hogy neked kell a párodat csitítani, mert elkaphatja őt a harctéri idegesség, és ennek hatására olyat tehet, amit később nagyon megbán majd.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Kollégáid között vannak olyanok, akik kihúzhatják a mai napon a gyufát. De az is lehet, hogy valakit el kell látnod, amitől egy idő után úgy érezheted, mintha az illető szolgálója lennél. Ha egy mód van rá, akkor a mai napon ne legyen témád a politika.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Hajlamossá válhatsz elmerülni az ezotériában, és sajnos olyan valakivel kommunikálhatsz, aki inkább kóklernek nevezhető. Ha lehet, akkor ezt a témát most inkább kerüld el. Pénzügyek terén minden okod meg lehet az örömre.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Nem kedvez az idő ingatlannal kapcsolatod ügyek intézésének, sőt, családtaggal is összerúghatod a port, illetve szomszéddal jöhet létre őrjítő helyzet. Ha sikerül ebben az idegesítő szituációban megőrizni a hidegvéredet, akkor minden a terveid szerint alakul majd.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A munkahelyeden történhetnek olyan helyzetek, amelyek miatt feszültté válsz. De az is lehet, hogy kétszer kell fáradnod, vagy tartozol az ördögnek…? Ha valakit orvoshoz kell kísérned, akkor járj a kedvében, mert már ez is gyógyító hatással bír.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A szerelmi kapcsolatokban feszültség alakulhat ki, és ha még nem szakítottatok, akkor most elérkezhet ez a keserves pillanat. Ha szülő vagy, gyermeked miatt extra kiadásokra kerülhet sor – ne idegeskedj, mert úgysem tudsz változtatni a helyzeten!

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy valaki megpróbál befolyásolni, és olyasmire próbál rábeszélni, amitől később bajba kerülhetsz. Éppen ezért a mai napon ne hallgass senkire, csak a saját megérzéseidre! Nagyobb vásárlást el kéne halasztani, mert később kedvezőbbek lehetnek a körülmények.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy a felettesed mond el olyan dolgokat, amelyeket titokban kellene tartanod, vagy maximum csak olyannal megbeszélni, akiben tökéletesen megbízol. Olyan valakivel hozhat össze a sors, aki érdekes és elgondolkodtató dolgokat mond.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy baráti kapcsolat szűnik meg a pénz, az anyagiak miatt. De az is lehet, hogy egy közösségben nem találod most a helyed, teljesen mindegy, hogy ennek a társaságnak mennyi ideje vagy tagja. Kiváló a nap utazásra, nagyobb vásárlásra.

Bak
XII. 22. – I. 19.

A munkában nehéz helyzet jöhet létre. Feletteseddel próbálj meg higgadt maradni még akkor is, ha tisztán látod, hogy neked van igazad. A munkahelyeden olyan hír is a füledbe juthat, aminek kapcsán nyomban fel kell keresned a főnöködet.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Nem kedvez az idő a hosszabb utazásoknak. Ha külfölddel kapcsolatban vannak terveid, akkor azokat felül kellene vizsgálnod, mert a jelen helyzetben kiderülhet, hogy az egész út halálra van ítélve. A munkahelyeden változásokra számíthatsz.

Halak
II. 19. – III. 20.

A változatosság gyönyörködtet. Vagy mégsem? A munkában alakulnak át a dolgok, de nem kell izgulnod emiatt. Ha külföldi utazást tervezgetsz, akkor olyan dologra jöhetsz rá, amely miatt még nagyobb kedvet érzel majd az utazáshoz.