Horoszkóp 2019. február 15.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden elfogadhatatlan helyzet alakul ki, vagy valaki fúr a hátad mögött, mert az állásodra pályázik. Felettesedre hatást gyakorolhatsz, ezért légy vele őszinte! Így élvezheted a bizalmát.

Bika
IV. 20. – V. 20.

A környeztedben van valaki, akinek a viselkedése befolyásolja a kedélyállapotodat. Próbálj meg nem tudomást venni róla, mert ha belesétálsz abba a csapdába, amit neked állít, akkor talán még egészségügyi problémáid is lehetnek.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A szerelem egén viharfelhők tornyosulnak. Még az is lehet, hogy felmerül benned a szakítás gondolata, de az is megeshet, hogy egy régi szerető bukkan fel a színen, és neked csak a szép emlékek jutnak eszedbe…

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A túláradó energia annyira magabiztossá tehet, hogy értelmetlen kockázatokat is vállalhatsz miatta. Légy most duplán óvatos minden tevékenységben, ami potenciálisan veszélyes lehet! Közlekedés során kisebb-nagyobb kellemetlenségek érhetnek.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A saját képességeidbe vetett bizalmad kockázatvállalásra sarkallhat, és most számíthatsz is a sikerre, ha terveid vagy beruházásaid egyáltalán érnek valamit. Új programok, új dolgok szervezésébe most ajánlott belefogni.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Pénzügyi értelemben a mai napon nem állsz a helyzet magaslatán. Jobban tennéd, ha semmire nem költenél, mert így elkerülheted, hogy felesleges dolgokra adj ki pénzt.   Ha szülő vagy, csemetéddel légy elnézőbb!

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Az a rengeteg energia, amit most magadban érzel – hacsak le nem vezeted valahogy – meggondolatlanná, lobbanékonnyá tesz. Vigyázz mindennel, ami a mai napon végzel! Valaki rád bízhatja a titkát, amit nagyon nehéz lesz megőrizni…

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy ellenállásba ütközöl. Ezért senkit sem okolhatsz, hiszen a saját hibádból, saját fellépésednek köszönhetően történnek a dolgok úgy, ahogy. A rámenősségeddel magadra haragíthatod a környezetedet.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Sok sikert érhetsz el a mai napon. Nemcsak a munkában, hanem a hobbid tekintetében is. Egészségedre mindennél jobban kellene ma ügyelned.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Képes lehetsz ma egyedülálló módon, szokatlan hévvel és nyomatékkal kifejezni valós lényegedet az alkotómunkádon keresztül. Szexuális vágyaid ma erősebbek lehetnek az átlagosnál, és olyan valaki iránt érezheted, aki iránt nem kellene…

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ezen a napon nyughatatlanná és ingerlékennyé válhatsz, nehezen viselheted a körülötted lévő embereket. Az erők elfojtása egészségügyi problémát okozhat, ezért inkább végezz kedvedre való fizikai tevékenységet!

Halak
II. 19. – III. 20.

Kedvez a mai nap arra, hogy belevágj egy újabb feladatba, amiért később elismerést zsebelhetsz be. Hasznos dolog lenne valamilyen fizikai tevékenységet végezni. Bár a semmittevés nem feltétlenül ártalmas, most kárba veszne miatta a meglévő erőd.