Horoszkóp 2019. február 12.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Előfordulhat, hogy a közéleti témák miatt lesz ma konfliktusod, még úgy is, hogy egyértelmű: nem éri meg az összeveszés. Az is lehet, hogy valakinek a rámenős viselkedése húzza ki a gyufát, és olyan stílusban osztod ki őt, hogy nem ismersz majd magadra.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Fokozott magabiztosságod és energikusságod miatt ma igen sokra viheted, szinte bármit elérhetsz, amit akarsz. Ragadd csak bátran magadhoz a kezdeményezést! Még az is lehet, hogy valaki kikéri és meg is fogadja a tanácsodat.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Már csak az hiányzik, hogy komolyabb vitába bonyolódj! Ha valakivel mégis szócsatázol, előfordulhat, hogy a későbbiekben még a kapcsolatotok is megszakad. Ha szerelemről van szó, ne legyél túlságosan rámenős!

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Remek a mai nap arra, hogy a kedveseddel tölts minőségi időt, főleg, hogy a közös élmények hatására szorosabbá válhat a kapcsolatotok. A kulturális kikapcsolódás is jó választás most, mert minden értelemben feltölt.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy rokonokkal, közeli hozzátartozókkal boldog pillanatokat éltek át. Amennyiben szülő vagy, engedj a gyermeked kérésének, ha pedig hibázik, ne büntesd érte őt!

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Meglehet, hogy minden gondolatod a munka és a megélhetés körül forog. Elbizonytalanító helyzet alakulhat ki, ezért érdemes körülnézni a munkaerőpiacon, és elvállalni egy másodállást. Így nem érhet váratlanul, ha a jelenlegi hely fizetésképtelenné válik.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ma talán még a szemétből is aranyat tudsz varázsolni. Sokan csodálnak ezért, sőt irigyeid is akadnak, mivel jól állsz anyagilag. Már csak a magánéletednek kellene olyan irányba változni, ahogy azt te szeretnéd.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Varázslatos lehet ez a nap, örömödben szinte magadhoz tudnád ölelni az egész világot. Ezen az érzésen az sem tud változtatni, ha a füledbe jut egy olyan információ, ami semmiképp sem nevezhető vidámnak.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Légy ma óvatosabb, mert minden esély megvan arra, hogy háztartási baleseted legyen! Fontos az arany középút megteremtése minden értelemben, például ne vidd túlzásba se a testmozgást, se a falatozást! Valaki szeretettel közelít feléd.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Kiváló a mai nap arra, hogy megtervezd a jövődet, ha pedig pénzügyi segítségre van szükséged, akkor most add elő a kívánságaidat! Amennyiben valamilyen fesztiválon vagy nagyobb megmozduláson veszel részt, akkor remekül érezheted magad.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Sok energiával rendelkezel a mai napon, ezért képes vagy mindent megvalósítani, különösen, ha hagynak önállóan dolgozni. Nincsenek negatív gondolataid, ezért fantasztikus eredményt érhetsz el. Tipp kikapcsolódáshoz: nézz meg egy régi filmet este!

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha nem leszel ma túlzottan okoskodó vagy rámenős, egyrészt elérheted másoknál mindazt, amit szeretnél, illetve többeket meggyőzhetsz a saját igazadról és az  elképzeléseid kiválóságáról.