Horoszkóp 2019. február 11.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Talán a Hold számlájára írható a hullámzó kedélyállapotod. Egyik pillanatban még feldobott vagy, a másikban pedig olyan dolgok miatt aggódsz, amelyek nem fog bekövetkezni. A munkahelyeden könnyedén alkalmazkodsz egy új helyzethez.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Magabiztos, határozott és energikus lehetsz a mai napon. Jó alkalom nyílik arra, hogy eszmecserét folytass másokkal és új önkifejezési formákat találj. A megérzéseid átlagon felül működnek, ezért hallgass az ösztöneidre! Kiváló a nap kirándulásra, legyen bármilyen idő.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha munkával töltöd a mai napot, akkor nem lesz okod a panaszra. Nemcsak igazi örömmunka lesz az, amit végzel, hanem kiváló teljesítményt is nyújtasz, és bevételed is származhat belőle. Régi baráti kapcsolat most megszűnhet.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A szerelem édes angyalkája telepedhet a válladra, amitől boldog és elégedett leszel. A régi kapcsolatokban olyan dolgok hangozhatnak el, amelyek erősen befolyásolják a jövőképedet. Ha szülő vagy, csemetéd magatartása örömöt okoz.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ha a kedvesednek egy korábbi viszonyából született gyermeke, akkor most légy kedvesebb, gondoskodóbb a csemetével! Persze csak akkor, ha ez a kapcsolat fontos neked. Művészi élményben is részed lehet, ami feldob.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A házasságokban, régi együttélésekben el sem mered hinni, hogy a kedvesed igyekszik a tenyerén hordozni téged. Viszonozd az érzéseit, és mond el neki, mennyire fontos neked a kettőtök viszonya, és milyen nagyra tartod őt.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy ma el kell játszanod a békebíró szerepét. Nagyon fontos, hogy pártatlan maradj, mert így érheted el azt, hogy mindkét fél megnyugodjon. A szavaiddal valóban békét teremthetsz.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A konfliktus szinte elkerülhetetlen, különösen, ha nem tudod elfelejteni, hogy mások felett uralkodj. Ha tiszteletben tudnád tartani mások érzéseidet, simábban mennének a dolgaid. Ha dühös leszel, ezt most rendezd, ne „cipeld” a sértettségedet!

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Amennyiben ma dolgoznod kell, nemigen fog menni a csapatmunka, ezért ha egy mód van rá, akkor tevékenykedj inkább egymagad. Légy rendkívül óvatos, mert ma még egy kenőkéssel is meg tudod vágni magad!

Bak
XII. 22. – I. 19.

Az emberi kapcsolataid nem túl zökkenőmentesek a mai napon. Sem te, sem a másik nem enged, mindketten ragaszkodtok a saját igazatokhoz. Foglalkozz a kialakult problémával, mert ily módon enyhítheted a létrejött feszültséget.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy a mai napon valamilyen fertőzés vagy lázas betegség üti fel a fejét. Mindez akkor a legvalószínűbb, ha dühösnek vagy csalódottnak érzed magad, és nem tudod megfelelően kezelni az indulataidat. A testmozgás például jót tenne…

Halak
II. 19. – III. 20.

Konfliktusok, viták, személyeskedés és összetűzések várhatók a mai napon. Még az általában felhőtlen kapcsolatokban is keletkezhet némi rövidzárlat. Meglehet, hogy csatába kell menned, de ne utasítsd el a feléd nyújtott baráti jobbot!