Horoszkóp 2019. február 8.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Lehet, hogy amit most mondasz, azt mások megfogadják, és eszerint cselekszenek, mivel irányadó, amiről beszélsz. Kollégával remekül kijöhetsz, arra azonban ügyelj, hogy előbb gondolkodj, és csak utána beszélj!

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy többen úgy gondolják, te vagy Midász király reinkarnációja, mert amihez nyúlsz, az arannyá változik. A mai napon érdemes anyagiakkal kapcsolatos megbeszéléseket folytatni, mert nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Erőd teljében lehetsz a mai napon. Ennek a hihetetlenül nagy energiának köszönheted, hogy olyan dolognak is pontot tudsz tenni a végére, amivel talán már hosszabb ideje küzdesz. Rokon ismét csalódást okozhat, szomszéd pedig az agyadra mehet.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A munkában szerencsésen alakulhatnak a dolgok. Megeshet, hogy a munkahelyeden örömteli változások történnek. A párkapcsolatokban felütheti fejét a féltékenység, ami nem kedvez a kapcsolatnak hosszú távon.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A házasságokban, régi együttélésekben boldog pillanatokat élhettek át. Ha most kívánod összekötni az életedet a kedveseddel, akkor ezt a lehető legjobbkor teszed. Anyagi ügyek terén is kellemesen alakulhatnak a dolgok, ami örömmel tölt el.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának, rokonnal is meg tudod beszélni mindazt, ami főként neked fontos. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked életének alakulása miatt örömöt érezhetsz.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy kénytelen leszel elárulni egy régebbi titkodat, ami jobbá teheti a kapcsolataidat, hiszen akinek kell, az tudni fogja, hogy mi miért történik úgy a jelenben, ahogyan…

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A közösségben, amelynek tagja vagy, minden figyelem rád irányulhat, és a legtöbb dolog a kedved szerint alakul. A családtagok között van olyan, aki miatt az idegeid megfeszülhetnek.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A mai napon érdemes szerződést kötni, megállapodni – bármihez adhatod a neved, mert sikert sikerre halmozhatsz. Hivatalos ügyek bonyolítása is könnyedén mehet. A szerelemi életedben is pozitív változásra van kilátás.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Most lenne érdemes előállni olyan témával, ami egy ideje már foglalkoztat. Különösen, ha ez a téma a rokonságoddal vagy ingatlannal kapcsolatos. Valaki úgy hazudik, mintha könyvből olvasná. Tudod ki az illető, ezért ne hallgass rá!

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A házasságokban, régi együttélésekben a társadra kellene hallgatni, aki jól látja a kialakult helyzetet, és jó döntéshez segíthet, ami később örömöt okoz. Olyan valakivel futhatsz össze, akivel talán egy előző életben is kapcsolatban voltál…

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha valaki iránt titokban gyengéd szálak fűznek, most lehetőséget kínálhat a sors, hogy felvegyétek a kapcsolatot. Ha kulturális eseményen veszel részt, lelki és szellemi energiaraktáraidat feltöltheted.