Horoszkóp 2019. február 6.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Szerelmi életed alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre. Ha vállalkozó vagy, akkor is szerencsésnek érezheted magad. Ha most kezdesz vállalkozásba, új munkába, akkor Isten áldása van ezen a tevékenységen.

Bika
IV. 20. – V. 20.

A munkában, megélhetésben történhetnek olyan dolgok, amelyek miatt elégedettséget érezhetsz. Ha az életnek ezen a területén szeretnél változtatni, akkor most kell lépned, mert sorsszerű támogatásban lehet részed. Párkapcsolatokban nyugalom várható.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A memóriád a mai napon fantasztikus, ezért olyan dolgokra is emlékszel, amelyekről úgy vélekedhettél, már régen elfelejtetted. Olyan valakivel is kommunikálhatsz, akinek a mondandója fontos neked.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Ne érezz lelkiismeret-furdalást, mert nem tettél semmi rosszat! A sors hozott olyan helyzetbe, hogy valakinek a szerencsétlensége a te szerencsédet jelenti. A munkában sikeressé válhatsz, főleg, ha új helyen dolgozol.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy a közvetlen környezetedben olyan dolog történik, ami nagy tanulsággal szolgál a számodra. Ebből világosan látszik, hogy mit kell tenned azért, hogy az ilyen helyzetet elkerüld. Egészségedre, testi épségedre jobban ügyelj!

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Előfordulhat, hogy olyan dolog történik, amit jó lenne, ha titokban tartanál. De az is megeshet, hogy valaki rád bízza a titkát, amit akkor is meg kellene őrizned, ha úgy érzed, nyomban világgá szeretnéd kürtölni. Valakit meggyőzhetsz az igazadról.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Izgalmassá válhat a mai nap: egy szerencsés találkozásban lehet részed. Bármihez adhatod a neved, mindenben sikert érsz el. Ha van testvéred, akkor nagyon jól alakulhat a kapcsolatotok. Meglehet, hogy a szomszédod lesz hasznodra.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Megtörténhet, hogy valaki miatt át kell szervezned a napodat, és nem a megszokott rutin szerint történnek majd a dolgok. Anyagi ügyeid miatt minden okod meg lehet az örömre. Érdemes a pénzzel kapcsolatos kommunikációt most bonyolítani.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Izgalmasan alakulhat ez a nap, mert olyan hír juthat el a füledbe, amitől szerencsésnek érzed magad. Ha most bonyolítasz hivatalos ügyet, akkor Fortuna istenasszony támogatásában lehet részed.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ugyan nem fogsz térdig gázolni a húszezresekben, de nem lesz okod panaszra, ha pénzről van szó. Egyszerűen magadhoz vonzod mindazt, ami értékes, és azt, ami az idő múlásával növelheti az értékét. Most kellene tartalékot képezni…

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy a figyelem középpontjába kerülsz. Többen lesik minden mozdulatodat. Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel légy engedékenyebb! A munkahelyeden több dolog alakulhat a kedved szerint.

Halak
II. 19. – III. 20.

Ma minden idegszáladdal a pénzre kellene koncentrálnod. Ha elégedetlen vagy a díjazásoddal, akkor a mai napon bátran adj ennek hangot. Régi ismerős is felbukkanhat, és ott tudjátok folytatni a beszélgetést, ahol egykor abbahagytátok.