Horoszkóp 2019. február 5.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai napon sorsszerű támogatásban lehet részed, ezért lehetsz sikeres. A baráti kapcsolatoknak talán soha nem vetted még olyan nagy hasznát, mint most. Érdemes lefoglalni külföldi utazást, de ha tanulsz valamit, akkor is jól teljesíthetsz.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Akár neked, akár ismerősnek vagy rokonnak van egészségügyi problémája, most nem kell izgulni, mert a gyógyulás útjára léphettek. Érdemes ma bankkal, biztosítással, hivatalos dolgokkal foglalkozni. A szerelem ege vakítóan kék lehet.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy valakivel olyan nagy lesz az összhang, hogy kitaláljátok egymás gondolatait. Ha betegség ütné fel a fejét, akkor sokkal gyorsabban meggyógyulhatsz, mint korábban bármikor.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy a mai napon csordultig telik a lelked szeretettel, szerelemmel. Ha titkos viszonyba bonyolódtál, akkor megeshet, hogy olyan változások történnek, amelyek jó hatást gyakorolhatnak a biztonságérzetedre.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ámor nyila ma a szíved közepébe fúródhat. Megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki hatással lesz rád – talán még a véleményedet is befolyásolhatja, ami alapján a lehető legjobb döntést hozhatod.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Rendkívül energikus lehet ez a nap, erőd teljében vagy, és több dolognak pontot tehetsz a végére. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt többet aggodalmaskodhatsz, különösen akkor, ha a csemetéd élete fordulóponthoz érkezett.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A megérzéseid tökéletesek, még az is lehet, hogy ennek hatására elkerülsz egy nehézséget vagy előnyös helyzet áll elő. Olyan valakivel lehetsz közös nevezőn, akivel kölcsönösen fontosak vagytok egymásnak.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Energikus lehet a mai nap, most olyan dolgokat is el tudsz végezni, amiket egy ideje halogattál. Könyvelésed bevétel oldala nagyobb mozgást mutathat. A munkában, megélhetésben kedvedre valóan alakulhatnak a dolgok.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ha szülő vagy és a kapcsolatod nem volt fenékig tejfel a csemetéddel, akkor most változásra van kilátás ezen a területen. Ha anyagi problémáid vannak, akkor a sors lehetőséget kínál a helyzet rendezésére.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ha egy mód van rá, akkor ne politizálj, mert nincs értelme összeveszni ezért olyan valakivel, aki egyébként fontos a számodra. Anyagi ügyeid szerencsésen alakulhatnak. Rokonnak, barátnak, jó ismerősnek a segítségére lehetsz.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A mai napon könnyebben el tudod intézni a hivatalos dolgokat. Közlekedés során kisebb bosszúság érhet, pénzügyek terén pedig nagyobb óvatosságra lenne szükség, mert kár érhet.

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy pénzügyeid alakulása miatt többen irigyek lesznek rád, hiszen most minden arannyá válik a kezedben. A párkapcsolatban is olyan változás történhet, amitől boldogságot érezhetsz.