Horoszkóp 2019. február 4.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Összességében nagyon jól alakulhatnak a dolgok a mai napon. Még az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akivel élvezetes lehet a kommunikáció. Nagyon jól tudod képviselni most a saját érdekeidet, ezért lépj a tettek mezejére!

Bika
IV. 20. – V. 20.

A munkában, megélhetésben történhetnek a mai napon olyan dolgok, amelyek miatt a kedved jónak mondható. Még az is lehet, hogy a felettesed olyasmivel áll elő, aminek hatására más színben látod majd a világot, a saját jövődet is.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Bátran tervezgetheted a jövőt, különösen akkor, ha párkapcsolatban élsz. Még az is lehet, hogy a kedvesednek megoldódik egy régi problémája, és emiatt végre felszabadultan viselkedik. Mindez jó hatással lehet a kettőtök viszonyára.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A munkában, megélhetésben történhetnek olyan dolgok, amelyek miatt izgatottságot érezhetsz. Megeshet, hogy kapsz egy visszautasíthatatlan ajánlatot, és az is előfordulhat, hogy örülsz majd annak, ahogy a párkapcsolatod alakul.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ha a szinglik táborához tartozol, vagy elégedetlen vagy a jelenlegi párkapcsolatoddal, akkor a sors olyan valakit sodorhat az utadba, aki miatt boldognak és kiegyensúlyozottnak érzed magad. Pénzügyeid jól alakulhatnak.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ha egészségügyi problémád van, akkor ne otthon kezelgesd magad, hanem fordulj orvoshoz! Jó időben lehetsz jó helyen, amitől a környezetedben hirtelen több lehet az irigyed. Utazás során bosszúság várható.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Vannak olyan emberek, akiket akkor szeretnél látni, amikor a hátad közepét. Próbálj meg diplomatikusan viselkedni, így elkerülheted, hogy olyannal vessz össze, akivel nagyon nem kellene. A párkapcsolatban varázslatos pillanatokat élhettek át.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha szerelmi csalódás ért, akkor itt a ragyogó alkalom, hogy lezárd a múltat, és előre tekints. Csak így válhat a szíved nyitottá, és csak így találhat meg egy új kapcsolat. Pénzügyeid irigylésre méltóan alakulhatnak.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Összességében pompásnak nevezhető a mai nap, hiszen az életed olyan területén alakulhatnak jól a dolgok, ami most nagyon fontos neked. Nagyon jól tudsz kommunikálni, ezért a számodra lényeges témákat most add elő!

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy a környezetedben többen úgy gondolják, neked még a bőröd alatt is pénz van. Szó, ami szó, anyagi ügyeid jól alakulhatnak. Ingatlanügylet bonyolítására kiváló ez a nap, illetve ha munkát szeretnél változtatni, itt az idő!

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Remekül tudsz kommunikálni, ma vág az eszed és megy minden, mint a karikacsapás. Kedvez az idő szerződés kötésére, megállapodásra, nagyobb vásárlás bonyolítására, hivatalos ügyek intézésére. Ha még nem vagy szerelmes, most az lehetsz…

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy a sors olyan lehetőséggel talál meg, aminek hatására nem csak te, de a környezeted is úgy gondolhatja: Isten a tenyerén hordoz. A szerencsédet ne oszd meg mindenkivel, csak azzal, akiben teljes mértékben megbízol!