Horoszkóp 2019. február 3.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Előfordulhat, hogy a mai napon összetalálkozol egy olyan személlyel, akivel a későbbiekben szoros kapcsolatot alakíthatsz ki. A meglévő párkapcsolatokban olyan fontos esemény történhet, ami jó hatást gyakorolhat a közös jövőtökre.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Megeshet, hogy valakinek a hiánya miatt könnyek csillognak a szemedben. De az is lehet, hogy olyan dologgal kell foglalkoznod, amelynek hatására elgondolkodhatsz a saját életed alakulásán. A saját és egy szeretett személy egészségéért sokat tehetsz.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A partnered olyan dologgal állhat elő, amitől a szavad is elakad. Meglepetésben is részed lehet, örömödben a „föld fölött lebeghetsz néhány méterrel”. Megeshet, hogy egy társaságnak te leszel a középpontja, amit kifejezetten élvezel majd.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Olyan váratlan esemény történhet a mai napon, amire nem vagy felkészülve, de örömöt érezhetsz miatta. Megeshet, hogy olyan valaki bukkan fel az életedben, aki miatt képes vagy változtatni valamin, amihez eddig makacsul ragaszkodtál.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Valaki felbukkanhat az életedben, aki elvarázsol, és aki miatt talán az eddig megszokott életedet is felrúghatod. De az is lehet, hogy olyan örömhírt hallasz, ami hatással lesz a jövődre.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Megeshet, hogy ami valakinek kár, az neked siker és haszon. Ne érezz lelkiismeret-furdalást, mert te nem teszel rosszat, nem veszel el senkitől semmit. Egyszerűen a sors alakítja így az életedet. Érdemes a szekrényekben, fiókokban selejtezni.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy a társad olyan dolgokról beszél, amitől a szíved csordultig telik szeretettel és szerelemmel. Ha a szinglik táborához tartozol, összehozhat a sors egy olyan személlyel, akivel akár össze is kötheted az életedet. Barátnak szüksége van rád.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Az agytekervényeid talán ötödik sebességbe kapcsolnak. Ez hátrány lehet akkor, ha a gondolataid előrébb járnak, mint a kommunikációd. Erőltess magadra nyugalmat, lassíts, és fejezd ki magadat világosan!

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A rendkívüli kreativitás napja is lehet a mai, amikor egymást követik a jobbnál jobb ötletek. Ezeket le kellene írnod, mert a legtöbb megvalósítására csak később kerülhet sor. Valaki miatt határtalan szeretetet, szerelmet érezhetsz.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy olyan valaki bukkan fel az életedben, akivel már jó ideje nem találkoztál, és aki befolyással lehet a későbbiekben a sorsodra. Érdemes most vásárolni, mert jutányos áron szerezhetsz olyan dolgokat, amikre szükséged van.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Váratlan találkozás pozitív hatást gyakorolhat a kedélyállapotodra. De az is lehet, hogy olyan dolgokat hallasz ma, amelyek megerősítenek abban a hitben, hogy jó úton jársz. Szomszéd is olyan dologgal állhat elő, ami hatással lehet rád.

Halak
II. 19. – III. 20.

A sors olyan váratlan helyzetet teremt, amit ki fogsz tudni használni, és az életed egy sikeresebb, elégedettebb kerékvágásban folytatódhat tovább. Ha pénzről van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz. Talán extra bevételhez is juthatsz…