Horoszkóp 2019. február 1.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Rendkívül feszült lehet a mai nap, ezért nagyon fontos, hogy megpróbálj nyugton maradni. Így kerülheted el, hogy számodra ártalmas helyzet jöjjön létre. Különösen igaz ez a munkahelyeddel, megélhetéseddel kapcsolatban.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Lehet, hogy olyan dolog jut a tudomásodra, amitől hirtelen azt sem tudod, ébren vagy-e vagy az egészet csak álmodod. Aztán persze újabb részletek derülhetnek ki, és te csak ámulsz és bámulsz. Rosszindulatú személy keverheti a kártyát a hátad mögött.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Megeshet, hogy valakinek a kétszínű viselkedése miatt jössz ki a béketűrésedből. Talán éppen róla nem gondoltad volna mindazt, ami a tudomásodra jut. Legyen bármilyen az idő, tölts több időt a szabad levegőn, mert ez jót tesz neked!

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban civakodás várható. Az is lehet, hogy a környezetedben van olyan személy, akinek a féltékenysége előtt döbbenten állsz majd. A kishitűség most megakadályozhat a sikerben.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Már csak az hiányzik, hogy elromoljon valami, ami miatt át kell szervezned a napodat! Lehet, hogy a javítás miatt mélyebben a zsebedbe kell nyúlnod. Megeshet, hogy egy rokon döbbenetes dolgokkal áll elő.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ha szülő vagy és nem akarsz veszekedést, akkor próbálj meg engedékenyebb lenni. Főleg azért, mert a csemetéd életében olyan nagy esemény történhet, amelyre az ember életében csak ritkán kerül sor. Ingatlanügyletet most bonyolíts.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor megeshet, hogy a társad és a rokonságod között nehéz helyzet alakul ki. Jobban jársz, ha nem játszod a békebíró szerepét, és nem próbálsz meg egyik félnek sem segíteni. Légy türelmes, az idő neked dolgozik!

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Fontos, hogy a munkahelyi gondjaidat ne vidd haza, illetve az otthoni problémákkal ne terheld a kollégákat, mert ebből semmi jó nem származhat. Pénzügyeid jól alakulhatnak.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy egy ismeretségből szerelem lesz. De az is megeshet, hogy egy barátság sokkal fontosabbá válik a következő időben. Mindennél fontosabb, hogy csak addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér, csak arra adj ki, amire nagyon muszáj!

Bak
XII. 22. – I. 19.

A mai napon mindennél fontosabb az egyértelmű, világos kommunikáció, ugyanis félreértés vagy figyelmetlenség miatt hátrányos helyzetbe kerülhetsz. Megeshet, hogy a mai napon a közeledben van egy igazi energiavámpír…

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A mai napon olyan dolog történhet, aminek nagyon örülhetsz, és az is lehet, hogy olyasmivel foglalkozhatsz, ami boldoggá tesz. Hírt hallhatsz egy olyan személyről, akit talán már jó ideje nem láttál. Utazás jól sikerülhet.

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy egy olyan személy, akinek adsz a szavára, olyan dolgokat mond, amelyek miatt fülig érhet a szád örömödben. De az is lehet, hogy egy nem mindennapi lehetőséget sodor utadba az élet és ez villanyoz fel.