Horoszkóp 2019. január 31.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai nap bővelkedik a varázslatos történésekben. Még az is lehet, hogy a munkahelyeden olyan dolgok hangozhatnak el veled kapcsolatban, hogy úgy érezheted, mintha hájjal kenegetnének. Nagyobb vásárlást ma érdemes bonyolítani.

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon olyan események történhetnek, amelyek a jövőddel kapcsolatosak. Ezért nagyon figyelj minden mondatodra, minden lépésedre, mert ezek kihatnak a következő időre. Kollégának tegyél szívességet, aki hálás lesz neked ezért.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A munkában, megélhetésben történhetnek olyan dolgok, amelyek miatt bizakodva tekinthetsz a jövőbe. De az is lehet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, aki miatt előnyös helyzetbe kerülhetsz. Felbukkanhat az ex-ed, aki iránt szánalmat érezhetsz.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy aki eddig rosszindulatúan viselkedik, az most ezt megbánja, és talán a te bocsánatodat fogja kérni. Bocsáss meg, de ne felejtsd el, amit tett. Így elkerülheted, hogy később ugyanebbe a cipőbe lépj vissza. Banki ügyet most intézz!

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A mai napon van olyan személy a környezetedben, akit akkor szeretnél csak látni, amikor a hátad közepét. Kénytelen leszel vele kommunikálni. Ha közben az jár a fejedben, hogy állást kellene változtatni, akkor várj, mert most rosszabb helyzetbe kerülhetsz.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A szerelmi kapcsolatokban olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek miatt akár könny is szökhet a szemedbe. Érdemes lenne egy külső szemlélővel megbeszélni ez irányú problémádat, mert nagyon jó tanácsot kaphatsz. Utazás jól sikerülhet.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A kedveseddel olyan dolgokról beszélhettek, amelyek mindkettőtök számára fontosak. De az is lehet, hogy most hozhat össze a sors azzal a személlyel, akivel a karma láthatatlan szálai köthetnek össze. Rokon az idegeiden táncolhat.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Nem kedvez a mai nap a kommunikációnak, mert nem vagy nyitott, illetve erőszakos emberekkel találkozhatsz. Roppant balesetveszélyes ez a mai nap, akár még a fürdőszobában is összetörheted magad. Gyermeked miatt öröm érhet.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ha szülő vagy, akkor a csemetéd miatt annyira feszült lehetsz, hogy talán még álom is nehezebben jön a szemedre. Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra lenne szükség, mert veszteség érhet. Fontos megbeszélésre most kellene sort keríteni.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Minden idegszáladdal a mai napon a pénzre kellene koncentrálnod, mert az életnek ezen a területén fantasztikus sikert érhetsz el. Megeshet, hogy egy terveddel kapcsolatban elbizonytalanodhatsz. Kérd a Teremtőt, hogy küldjön egy jelet.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Megtapasztalhatod a mai napon azt, hogy a gondolatnak teremtő ereje van. Amire sokat gondolsz, azt bevonzhatod az életedbe. A sikeres kommunikáció napja is ez a mai, ezért még a régóta dédelgetett dolgokkal is előállhatsz, mert eredményt érhetsz el.

Halak
II. 19. – III. 20.

Kellemesen alakulhat a mai napod, amikor még az is lehet, hogy elismerő szavak hangozatnak el, amelyek miatt örömöt érezhetsz. Ha most utazol, akkor bosszúságra számíthatsz. De azért ne idegeskedj miatta, mert úgy sem tudsz változtatni és csak az erődet pazarolod.