Horoszkóp 2019. január 30.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Lényegessé válhatnak a baráti kapcsolatok. Olyan dolgokat beszélhettek meg, amelyek kölcsönösen fontosak egymásnak. Megeshet, hogy valaki kikéri a véleményedet, és hallgatni fog rád. De az is lehet, hogy váratlan találkozás tehet feldobottá.

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon a felettesed nyitott arra, ami neked fontos. Ezért most kellene előadnod a terveidet, az elképzeléseidet. Ha állást kívánsz változtatni, akkor most kellene körülnézni, mert nagyon jó lehetőségre bukkanhatsz. A szerelem ege vakítóan kék lehet…

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Soha nem volt talán még annyira aktuális a mondás, miszerint a türelem rózsát terem. Te is szüretelheted a kitartásodnak a gyümölcsét, ami feldobottá tehet. Ha tanulmányokat folytatsz, csúcsformában lehetsz. Utazás is nagyon jól sikerülhet.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társadnak központi témája lehet a pénz, amelyből szerencsére most sok van. Így aztán bátran nagyobb szabású terveket is készíttethettek. Ha egészségi gondod van, akkor itt az ideje, hogy orvoshoz fordulj.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy a szerelmi életed alakulása miatt több lehet az irigyed. Ezért jobb lenne, ha nem avatnál be még olyanokat sem érzelmi életed alakulásába, akikben egyébként megbízol. Pénzügyek terén minden okod meg lehet az örömre.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ha nem akarsz elmenni a jelenlegi munkahelyedről, akkor alkalmazkodnod kell nemcsak a felettesedhez, hanem a kollégákhoz is. Illetve a munka során találkozhatsz egy olyan személlyel, aki az idegeiden táncolhat. Anyagi ügyeid jól alakulhatnak.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy olyan személlyel hozhat össze a sors, aki táncot járhat az idegeiden. Olyan dolgok kerülhetnek megbeszélésre, amelyek csak később következnek majd be. A párkapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhettek át.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha egyszerre több ágyban űzöd kisded játékaidat, akkor fel kell készülnöd arra, hogy ez napvilágra kerülhet, és roppant kínos helyzetbe kerülhetsz. Baráttal kölcsönösen fontos lehet a kommunikáció. Illetve jó tett helyébe most valóban jót várhatsz.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy felbukkanhat az ex-ed, aki miatt a vérnyomásod az egekbe szökhet. De az is lehet, hogy a gyermekeddel összevesztek. Kiváló a mai nap megbeszélésekre, szerződéskötésre, költözésre, nagyobb vásárlás bonyolítására.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy olyan lehetőségről hallhatsz, amely miatt örömödben talán táncra is perdülnél. A mai napon nagyon meg kell gondolnod, hogy kinek, mit mondasz, mert valaki elferdítve, eltorzítva adhatja tovább. És ez kínos lehet neked.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy a figyelemnek a középpontjába állhatsz a mai napon. Valakinek nagy szüksége van a segítségedre, és lehet, hogy ezt szégyelli, ezért nem mondja. De te pontosan tudod, hogy kiről van szó. Ezért kérés nélkül légy a támogatója.

Halak
II. 19. – III. 20.

A megérzéseid tökéletesen működhetnek, amelyekre ha hallgatsz, akkor olyan előnyös helyzetbe kerülhetsz, hogy talán még a legjobb barát is irigykedhet. A mai kulturális esemény feltöltheti az energiaraktáraidat. Bírságveszélyes a nap, légy óvatos!