Horoszkóp 2019. január 29.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Nagyon fontos, hogy bármi történjék, megőrizd a nyugalmadat. Ugyan a sors egymás után teremtheti meg azokat a helyzeteket, amelyekben nagyon nehéz lesz megőrizni a hidegvéredet, de próbáld meg, a saját érdekedben, mert különben veszteség érhet.

Bika
IV. 20. – V. 20.

A sikeres kommunikáció napja lehet ez a mai, amikor olyan dolgok kerülhetnek terítékre, amelyek elsősorban neked fontosak. Jól tennéd, ha kollégának a kedvében járnál, mert az illető sokat árthat neked. Anyagi ügyeid csodásan alakulhatnak.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Érdemes a mai napon nagyobb terveket szövögetni, mert minden, mert, ami most születik meg a fejecskédben, azt később valóra tudod váltani. Ez lehet a hosszú távú sikereidnek az alapja. A szerelem angyalkája is hosszabb időre a válladra telepedhet.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Kollégával közös nevezőn lehettek, nagyon jól kijöhettek. Munka során olyan valakivel hozhat össze a sors, aki miatt a későbbiekben szerencsésnek érezheted magad. A fontosabb családi ügyek bonyolítását a mai napra kellene időzítened.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad úgy érezheti, hogy te ránehezedsz. Próbálj meg kicsit lazább lenni vele, így elkerülheted azt a helyzetet, amiről úgy vélekedhetsz: színtiszta energiarablás. Pénzügyeid pompásan alakulhatnak.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is lehet, hogy kaphatsz egy visszautasíthatatlan ajánlatot. De megeshet, hogy olyan dolgot kell végezned, amelyhez kevés kedvet érzel. Ráadásul a feletteseid között is vannak olyanok, akiket legszívesebben akkor látnál, amikor a hátad közepét.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A párkapcsolatokban a társad most nyitott arra, amit te mondasz. Illetve a közös tervezgetésnek az ideje jött el, amelynek során közös nevezőn lehettek. Viszont rokon az idegeidre mehet, és lakással kapcsolatos dolgokat sem most kellene intézni.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, aki a későbbiekben fontosabb szerepet játszhat majd az életedben. Ha egy mód van rá, ne politizálj. Ha ez elkerülhetetlen, akkor viszont számolj azzal, hogy emiatt később kellemetlenség lehet.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Talán soha nem tudtad annyira jól képviselni a saját érdekeidet, mint a mai napon. De az is megeshet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, aki a segítségedre lehet abban, hogy egy régi problémát megoldj.  A munkahelyeden új szabályhoz kell igazodni.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy olyan téma kerülhet terítékre, amelyben nem értesz másokkal egyet. Ezért jobb lenne az ilyesmit jegelni, mert olyan helyzet jöhet létre, ami miatt néhány éjszakádat álmatlanul töltheted. Nagyobb vásárlásra kiváló ez nap.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A mai napon nyilvánvalóvá válhat, hogy nem a tudás, a tehetség és a tapasztalat a fontos a sikerhez, hanem a kapcsolatok. Ki, kinek az ismerőse, rokona. És ezt a helyzetet most te is ki tudod használni: sokkal közelebb kerülhetsz a húsosfazékhoz.

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy felkerülhet a szemedre a romantika rózsaszínű szemüvege. De az is megeshet, hogy olyan dolog történhet, amely miatt örömödben a föld felett lebeghetsz. Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra van szükség, mert veszteség érhet.