Horoszkóp 2019. január 27.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai napon ingerlékenyebb vagy, mint általában. Különösen családtagra vagy közeli barátra anélkül, hogy tudnák, miért. Ennek minden bizonnyal olyan régmúltban elfojtott harag lehet az oka, amit most egy jelentéktelen incidens válthat ki.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Nem leszel hajlandó semmitől és senkitől meghátrálni, és mindent személyed elleni kihívásként fogsz fel. Ami nem nevezhető szerencsésnek, hiszen olyan konfliktus alakulhat ki, amelyet nehezen tudsz kezelni. Sőt, talán még meg is betegíthet.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A hosszútávra szóló, fontosabb döntéseidet vagy terveidet most jobb lenne egyelőre félretenni. Gondolkodásodat ugyanis érzelmi szempontok befolyásolják és nem a tárgyilagos megfontolás. Ha dolgoznod kell, akkor éghet a kezed alatt a munka.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Elegendő energiával rendelkezel a kemény és szorgalmas munkához, de csak olyan feladatra vállalkozz, amelyhez személyesen és érzelmileg is kötődni tudsz. Olyan olvasmány juthat a kezedbe, amely elgondolkodtathat, és hatással lehet a világnézetedre.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Érzelmeid és vágyaid igen erőteljesek lehetnek a mai napon. Sőt, szenvedélyesen is megnyilvánulhatsz. Olyan emberekkel veheted körbe magadat, akik képesek kiváltani belőled az ilyen érzelmeket. Szexuális életed felhevülhet, fantasztikus pillanatokat élhetsz át.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Erőteljes érzelmi megnyilvánulásaid teljesen átitathatják az ellenkező nemhez fűződő kapcsolataidat. Mind a szeretetet, mind a gyűlöletet a zsigereidben érezheted. Ha szülő vagy, akkor a csemetédre ma könnyebben hatást gyakorolhatsz, mint máskor.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Életed mély érzelmi színezetet kaphat, de nem csúszik ki ellenőrzésed alól. Kezedben tarthatod. Olyan emberek társaságát keresheted, akikkel szinte a találkozás pillanatában közös nevezőre kerülhettek. Megtapasztalhatod a vonzás törvényét is.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Próbálj meg tudatában lenni önmagadnak és minden lépésednek. Hajlamos lehetsz az irracionális, lobbanékony, ingerlékeny viselkedésre. Különösen otthoni körülmények között légy óvatosabb, mert egy rossz mozdulat, és máris gipszben találhatod magad.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A kapcsolataid egyikében könnyen előfordulhatnak érzelmi kitörések és általános hangzavar támadhat, különösen akkor, ha érzéketlenséget tanúsítasz egy olyan személlyel szemben, aki eddig fontos szerepet játszott az életedben.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Szokatlanul bolondériás és zsémbes lehetsz a mai napon, amely konfliktus kialakulásához vezethet. Nem szabad mindent magadra venni, amit mondanak neked. Foglald le valamivel a gondolataidat, és próbálj távolságot tartani a vitáktól.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Rengeteg energiával rendelkezhetsz a mai napon. Kiváló ez a nap mindenféle szellemi tevékenységre. Egészséges, pozitív hozzáállásod minden törekvésedben a segítségedre lehet. Érdemes lenne új ételreceptet kipróbálni, és elvarázsolni vele a környezetedet.

Halak
II. 19. – III. 20.

Pompásan alakulhat ez a mai nap, amelynek oka lehet az is, hogy engedékenyebb, alkalmazkodóbb vagy, mint bármikor máskor. Ha szülő vagy, akkor szervezz a gyermekeddel közös programot, amely nagyon jó hatást gyakorol a kapcsolatotokra.