Horoszkóp 2019. január 26.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Érdemes lenne a mai napon nagyobb terveket szövögetni, mert, amire most gondolsz, azt a későbbiekben könnyedén megvalósíthatod. Ha utazol, légy sokkal körültekintőbb, mert roppant balesetveszélyes ez a mai nap. Tölts több időt a szabadban!

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon könnyebben magadhoz tudod vonzani a bajt. De az is lehet, hogy a fizikai energiák magas szintje miatt nyugtalanná válhatsz. Ennek levezetésére pedig a legjobb az lenne, ha sportolnál, ha mozognál, vagy nagyobb fizikai munkát végeznél.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Teljesen mindegy, hogy milyen idő van, tölts több időt a szabad levegőn, ami nagyon jó hatással lehet az egészségedre és a kedélyállapotodra is. Fogd vissza magad, és inkább próbálj meg hallgatni! Így elkerülheted, hogy olyat mondj, amit megbánhatsz.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Kellő magabiztossággal és tetterővel rendelkezhetsz a mai napon. Úgy érezheted, hogy bármilyen nehézséggel meg tudsz birkózni. Remek alkalom kínálkozik arra is, hogy végére járj egy olyan dolognak, amely már jó ideje foglalkoztat, nyugtalanít.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Kiváló a mai nap arra, hogy döntéseket hozz, intézkedéseket foganatosíts, és olyan személyekkel beszélgess, akik befolyással vannak az életedre. Mivel nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, még régi dolgokban is jó eredményt érhetsz el.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon energikusabb vagy, és készen állhatsz a kemény munkára. Sportolásra is kiváló ez a nap. Nagyszerűen érezheted magad anélkül, hogy mindenáron győzni akarnál. Ha szülő vagy, akkor a csemetéddel tölts több időt, bármennyi idős is a gyermeked.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy elvarázsoltnak érezheted magad a mai napon. Olyan dolog megszervezésére kerülhet sor, amely csak a későbbi időben valósulhat meg. A szerelmi kapcsolatokban kellemesen alakulhatnak a dolgok. Ha dolgozol, légy figyelmesebb.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy a túlzott energikusságod miatt személyeskedő vitába bonyolódhatsz. De az is lehet, hogy olyan személlyel kerülhetsz kapcsolatba, akinek a stílusa miatt kinyílhat a kisbicska a zsebedben. Ha szülő vagy, pompás lesz gyermekeddel a napod.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy úgy fogsz védekezni, mint egy megsebzett tigris. Az lenne a legjobb, ha nem önös érdekeid vezérelnének, és nem hagynád figyelmen kívül mások érdekeit, álláspontját. Ha utazol, légy óvatosabb, mert balesetveszélyes ez a nap.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ha valakivel nem vagy a legjobb viszonyban, akkor a mai napon az illetővel olyan konfliktus alakulhat ki, amely miatt az életet nehezebbnek érezheted, mint amilyen az valójában. Megeshet, hogy olyan dolog kerülhet figyelmed fókuszába, ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen…

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Megeshet, hogy a mai napon ingerlékenyebb lehetsz, és tényleg nehéz lehet együtt élni veled. Olyan lehet a stílusod, amely miatt a kapcsolataid nehézzé válhatnak. Ha ezt szeretnéd elkerülni, a legfontosabb, hogy elszámolj hétig, mielőtt megszólalsz.

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha figyelembe veszed mások elképzeléseit, akkor nem lesz okod panaszra. Ha dolgoznod kell, akkor ez nem okoz nehézséget. Sőt, a munkád során találkozhatsz egy olyan személlyel, aki a későbbiekben nagy hatást gyakorolhat rád.