Horoszkóp 2019. január 25.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Rendkívül energikus lehet a mai napod, amikor több dolognak is pontot tehetsz a végére. De az is lehet, hogy egyszerűen azt érezd, a sors a tenyerén hordoz. Ha pénzről van szó, akkor a nagyvonalúság lehet rád most a jellemző!

Bika
IV. 20. – V. 20.

Remekül meg tudod szervezni a mai napodat. Olyanra is jut idő, amire korábban nem. Érdemes lenne belevágni egy újabb hobbiba, amely feltöltheti lemerült energiaraktáraidat. A magánéletedben alkalmazkodnod kellene a társadhoz.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Nagyon jól meg tudod szervezni a mai napodat, így aztán olyan dolgokra is sor kerülhet, amelyre már egy ideje vágyakozol. A magánéletedben történő változások miatt örömödben talán a föld felett lebeghetsz jó néhány méterrel.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Érdemes lenne belevágni egy olyan könyv olvasásába, amely miatt úgy érezheted, hogy kitárul előtted a világ. De az is megeshet, hogy olyan valakivel találkozhatsz, aki nagy hatást gyakorolhat rád, és az életnek eddig ismeretlen tájaira kalauzolhat.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Szerencsésen alakulhat a mai napod, ezért légy az átlagosnál sokkal bátrabb, mert a gondviselés támogatásában lehet részed. Szinte mindent elérhetsz, amit csak akarsz. Hivatalos ügyek intézésére kiváló ez a nap, most minden összejöhet.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is lehet, hogy egy közel álló személy életében történhetnek változások, amelyek miatt te is örömöt érezhetsz. A munkahelyeden olyan szituáció jöhet viszont létre, amely miatt a vérnyomásod egyetlen pillanat alatt akár az egekbe szökhet.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Te is tudod, hogy nagy változások előtt állsz. Az életed teljesen más kerékvágásban fog folytatódni, mint eddig. És emiatt örömöt érezhetsz. A pénzügyek alakulása miatt viszont feszültséget érezhetsz. Főleg egy nem várt kiadás miatt lehetsz ideges.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy kiderül: nélkülözhetetlen vagy. Az anyagi, egzisztenciális sikerek miatt örömödben talán fülig érhet a szád. De az is lehet, hogy olyan dologra adhatsz ki pénzt, amely jó hatással lehet az életedre. Egészségedre jobban ügyelj.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Vannak a környezetedben olyanok, akik miatt feszültséget érezhetsz. Ráadásul eljuthat egy olyan hír is a fülecskédbe, amely szintén idegesíthet. Az lenne a legjobb, ha most nem hallgatnál senkire, és csak a saját fejed után mennél.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Annyira jól tudsz kommunikálni a mai napon, hogy talán még homokot is el tudnál adni a sivatagban. Ki kell használni ezt a jó helyzetet, és előadni mindazt, ami talán már egy ideje komolyabban foglalkoztat. A kedvesed igyekszik a kedvedben járni, értékeld!

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A kapcsolatoknak igen nagy hasznát veheted a mai napon. De az is lehet, hogy valaki kérés nélkül tolhatja a szekeredet. A közösségben, amelynek tagja vagy, a mai napon te lehetsz a sztár. Balesetveszélyesebb a mai nap, légy körültekintőbb!

Halak
II. 19. – III. 20.

Ugyan nem gázolsz térdig a húszezresekben, de ha pénzről van szó, akkor minden okod meg lehet az örömre. Anyagi ügyeid szenzációsan alakulhatnak. Talán olyan dologra is kiadhatsz, amelyre már egy ideje fájhat a fogad. A szabályokat tartsd be!