Horoszkóp 2019. január 24.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A nagyobb tervek készítésének jött el az ideje. Amit most elhatározol, azt a későbbiekben könnyedén végre tudod majd hajtani. Olyan beszélgetést folytathatsz, amely nagyon jó hatással lehet a kedélyállapotodra. A humor átsegíthet a nehézségeken.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy nem annyira a saját egészséged állhat a figyelmednek a fókuszában. Az is lehet, hogy egy olyan személy miatt kell izgulnod, aki közel áll hozzád. Olyan pletyka is a füledbe juthat, amely miatt egyik döbbenetből a másikba eshetsz.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A házasságokban, régi együttélésekben több dolog alakulhat a kedved szerint. Még az is lehet, hogy a társad olyan dologgal állhat elő, hogy neked még a szavad is elakadhat. A környezetedben is lehet olyan valaki, aki miatt előnyt élvezhetsz.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Minden idegszáladdal a munkára, a megélhetésre kellene koncentrálnod, mert az életnek ezen a területén a sors olyan helyzetet teremhet, amely miatt irigyeidnek a száma hirtelen annyi lehet, mint égen a csillag. Testmozgásra nagy szükséged van!

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A szerelem édes angyalkája telepedhet a válladra. De az is lehet, ha szülő vagy, hogy a gyermeked miatt az öröm majd szétvetheti a kebledet. Valakinek az elismerő szavai nagyon jól eshetnek. Nagyon jól tudod a saját érdekeidet képviselni, nyomulj hát!

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ha vannak titkaid, azokra nagyon vigyázz, mert most kiderülhetnek, és óriási cirkuszra van kilátás. Valaki szeretne közel férkőzni hozzád, szeretne a rád irányuló fényben sütkérezni. Ha ez zavar, akkor csak nyugodtan mond el ezt az illetőnek.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A párkapcsolatokban olyan esemény történhet, amely miatt úszhatsz a mámorban. Jól tennéd, ha a sikereidről, a boldogságodról most nem nagyon beszélnél, mert irigy személy megmérgezheti a hangulatodat. Anyagi ügyeid pompásan alakulhatnak.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha pénzről, vagy értéktárgyakról van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz. Ami azt jelenti, hogy az életnek ezen a területein sikert sikerre halmozhatsz. Kollégával nagyon jól kijöhetsz. Ha valakire szeretnél hatást gyakorolni, most kell lépned.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Nem érvényes rád most a régi mondás, miszerint akinek szerencséje van a szerelemben, annak kevesebb a szerencséje pénzügyekben. Mert az életnek ezen a két területén most hallatlanul sikeres lehetsz. Balesetveszélyes a nap, légy óvatosabb.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Összességében sikeresnek nevezhető ez a mai nap, hiszen olyan dolgot is meg tudsz valósítani, amely már talán régóta foglalkoztat. Vagy úgy gondoltad, talán túlságosan nagy fába kívánod a fejszédet vágni. Ne aggódj, Fortuna most veled van!

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy valahol elviheted a fődíjat. Persze ehhez arra is szükség van, hogy játssz, vegyél például sorsjegyet, vagy jelentkezz nyereményjátékra. Olyan valaki bukkanhat fel, aki már egy ideje eltűnt. Vagy régi dologban érhetsz el sikert.

Halak
II. 19. – III. 20.

Az egzisztenciádban történhetnek olyan dolgok, amelyek jókedvre deríthetnek. Nagyon jól tudod menedzselni magad, ezért olyan ügyekben is sikeres lehetsz, amelyeket talán korábban indítottál el. Nagyobb vásárlást most bonyolíts.