Horoszkóp 2019. január 23.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy egyik pillanatról a másikra olyan dolog történhet, ami kiverheti nálad a biztosítékot. Ráadásul most türelmetlenebb lehetsz az átlagosnál, és ez is oka lehet annak, hogy olyan dolgok történhetnek veled, amelyet nagyon nem szeretnél.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Váratlan kiadás borzolhatja az idegeidet. De az is lehet, hogy olyan találkozásban lehet részed, amelyre nem számítottál, és amely miatt az idegeid is megfeszülhetnek. A munkahelyeden is olyan hír juthat a fülecskédbe, amely miatt bizonytalanságot érezhetsz.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos dolgoknak. Ezért, ha utazol, köss széles körű biztosítást. Ha most kívánsz külföldi utazást befizetni, lefoglalni, akkor ezzel várnod kellene, mert semmi sem alakul később úgy, mint ahogyan szeretnéd.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A mai napon szinte minden a feje tetejére állhat. Valaki úgy viselkedhet, hogy ettől neked kinyílhat a kisbicska a zsebedben. De az is lehet, hogy olyan váratlan találkozásban lehet részed, amely miatt hirtelen hatalmába keríthet a harctéri idegesség.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A házasságokban, a régi párkapcsolatokban kommunikációs zavarok alakulhatnak ki. Ha ezt szeretnéd elkerülni, akkor világosan és egyértelműen fejezd ki magad. Illetve nem szégyen kérdezni. Ezért, ha nem értesz valamit, akkor bátran kérdezz!

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Izgalmasan alakulhat a mai napod, amikor több dolog alakulhat nagyon is a kedved szerint. Az egészségedre, a testi épségedre jobban kellene ügyelni, mert akár egy betegség, akár egy baleset ágynak dönthet. Ingatlanügylet bonyolítására jó a nap.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A magánéletedben történhetnek olyan változások, amely miatt örömödben talán a föld felett lebeghetsz néhány méterrel. Bírságveszélyes a mai nap, tartsd be a szabályokat, mert megbüntethetnek. Barátnak ne áruld el egy titkodat!

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Izgalmasan alakulhat a mai napod. A munkahelyeden olyan esemény történhet, amely miatt a vérnyomásod hirtelen az egekbe szökhet. De az is lehet, hogy olyan valakivel kommunikálhatsz, aki nagyon jó hatást gyakorolhat rád. Amit mond, az megnyugtathat.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Olyan találkozásban lehet részed, amely miatt talán még a lélegzeted is elakadhat. De megeshet, hogy olyan eseménynek lehetsz a részese, amely miatt a későbbiekben rendkívül előnyös helyzetbe kerülhetsz. Baráttal szemben légy elnézőbb!

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ami el tud romlani, az el is fog. De az is lehet, hogy szomszéd miatt mehet fel a pumpa. A munkahelyeden olyan helyzet alakulhat ki, amikor megmutathatod, hogy mit tudsz. Ha életmód váltáson töröd a fejed, akkor itt az idő, most vágj bele!

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Roppant balesetveszélyes ez a mai nap, légy óvatosabb, körültekintőbb. Ha vásárolsz, akkor ezt csak listával a kézben tedd meg, mert olyan dologra is kiadhatsz, amire nincs szükséged, vagy ami nem éri meg az árát. Valakit könnyedén meggyőzhetsz az igazadról.

Halak
II. 19. – III. 20.

Olyan kiadásra kerülhet sor, amely nem volt tervbe véve. Ha elégedetlen vagy a díjazásoddal, akkor ennek most ne adj hangot, mert ebben a témában nem találsz nyitott fülekre. A szerelmi életedben a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogy szeretnéd…