Horoszkóp 2019. január 22.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van. Ha tanulmányokat folytatsz, fantasztikus eredményeket érhetsz el játszi könnyedséggel. Olyan esemény is történhet, amely miatt más színben láthatod a világot, és benne a saját helyedet.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Érdemes a mai napon bankkal, biztosítással kapcsolatos ügyeket bonyolítani. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társadnak most központi témája lehet a pénz. De az is lehet, hogy egy barát a közvetlen környezetedben valaki megörvendeztet.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A magánéletedben úgy alakulhatnak a dolgok, hogy örömödben talán fülig érhet a szád. Talán még az is lehet, hogy az esküvői harangokat hallod a fülecskédben. De az is megeshet, hogy olyan valakivel találkozol, akivel tökéletesen megérthetitek egymást.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A munkában, megélhetésben alakulhatnak roppant szerencsésen a dolgok. Még az is lehet, hogy kolléga olyasmivel áll elő, amely nagyon is a kedvedre lesz. Ha állást szeretnél változtatni, akkor itt a ragyogó pillanat: lépj hát a tettek mezejére!

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A szerelem ege vakítóan kék lehet. De az is megeshet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, aki miatt rendkívül szerencsésnek érezheted magad. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt örömkönnyek csilloghatnak a szemedben.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Rokon életében olyan változás történhet, amely hatással lehet a te életedre is. Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek bonyolítására, illetve a múlt kopogtathat az ajtódon. Olyan dologgal kell foglalkoznod, amely nagyon is a kedvedre lehet.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Nem mindennapi találkozásban lehet most részed. Olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel kölcsönösen nagy hatást tehettek egymásra. Mindenféle ügyes, bajos dolog intézésére is kiváló ez a nap. A pénzedre jobban ügyelj, mert kár érhet.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Minden idegszáladdal a mai napon a pénzre kellene koncentrálnod. Megeshet, hogy olyan bevételre tehetsz szert, amelyet talán még a legmerészebb álmodban sem láttál. Baráti kapcsolat fontosabbá válhat az életedben, sokat köszönhetsz majd az illetőnek.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Összességében pompásan alakulhat ez a mai nap. Sorsszerű támogatásban is részed lehet, és olyan dolgok is sikerülhetnek, amelyek talán már jó ideje foglalkoztatnak. Előfordulhat, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki miatt szerencsésnek érezheted magad.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Olyan esemény történhet veled, amelyet jó lenne, ha egyelőre titokban tartanál. De az is megeshet, hogy valaki olyan információkkal lát el, amelyet jó lenne, ha nem adnál tovább. Mert ezen múlhat az ügy sikere. Nagyobb utazás jól sikerülhet.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Mindig is tudtad, hogy nem annyira a tudás, a tehetség a lényeges a sikerhez, hanem a kapcsolatok. Amiben most szerencséd lehet. Olyan valaki tolhatja a szekeredet, akinek a szava sokat nyomhat a latba. Aki miatt előnyös helyzetbe kerülhetsz.

Halak
II. 19. – III. 20.

A munkában, megélhetésben alakulhatnak nagyon is a kedved szerint a dolgok. Még az is lehet, hogy visszautasíthatatlan ajánlattal keresnek meg. Ha változtatni szeretnél az életeden, akkor most kellene cselekedned, mert sorsszerű támogatásban lehet részed.