Horoszkóp 2019. január 21.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai nap legfontosabb feladata a nyugalmadnak a megőrzése, mert hirtelen felindulásból olyat tehetsz, amivel saját magad alatt vághatod a fát. A felettesed olyan dologgal állhat elő, amelynek hatására úgy érezheted, korlátoznak, akadályoznak.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Vannak a környeztedben olyanok, akiket akkor szeretnél leginkább látni, amikor a hátad közepét. Szedd összeg magad, és koncentrálj az előtted álló feladatokra. Próbálj meg úgy kommunikálni, hogy senkit ne sérts meg, mert ennek te ihatod meg a levét.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Talán soha nem volt még aktuálisabb a régi mondás, mint a mai napon: csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Ha beteg vagy, akkor ezt vedd komolyan, fordulj orvoshoz, és ne otthon gyógyítgasd magadat. Párkapcsolatban jó dolgok történhetnek.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Az lenne a legjobb, ha a mai napon nagyon odafigyelnél a munkádra, mert olyan helyzet alakulhat ki, amelyet nagyon nem szeretnél. Feletteseddel szemben a saját, jól felfogott érdekedben engedékenynek kell lenned, ellenkező esetben te húzhatod a rövidebbet.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos dolgoknak. Ha tanulmányokat folytatsz, akkor csak semmi lazaság, mert ennek már most megihatod a levét. Ha jogi problémád van, akkor keress egy jó ügyvédet, akivel sikeres lehetsz.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel a mai napon akár össze is akaszthatod a bajszodat. Ha vállalkozó vagy, akkor anyagi problémák merülhetnek föl. Ne vegyél most fel kölcsönt, és te se adj senkinek semmit kölcsönbe, mert nem fogod visszakapni.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A házasságokban, régi együttélésekben a társad türelmetlenebbé válhat. De az is lehet, hogy rokon olyan dologgal állhat elő, amely nincs jó hatással a párkapcsolatodra. Lényeges, hogy ma senki tanácsát ne fogadd meg. Menj a saját fejed után…

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A munkában történhetnek olyan dolgok, amelyek miatt nehezebbnek érezheted az életed. De az is lehet, hogy kollégával kommunikációs problémád alakulhat ki. Ha valamit nem értesz, vagy nem tudsz, akkor csak bátran kérdezz!

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A szerelmi kapcsolatok akár szakítópróba elé is kerülhetnek. De az is lehet, ha szülő vagy, akkor a gyermeked olyan dologgal állhat elő, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek. Pénzedre jobban kellene ügyelni, mert veszteség érhet.

Bak
XII. 22. – I. 19.

A közvetlen környezetedben vannak olyanok, akik miatt az idegeid megfeszülhetnek. Akik miatt nem teheted azt, amit szeretnél. De az is lehet, hogy valami elromolhat az otthonodban, és emiatt mélyebben zsebbe kellene majd nyúlni.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Roppant balesetveszélyes ez a mai nap, légy sokkal körültekintőbb, és mindenhová indulj a megszokottnál picit korábban. A környezetedben van egy olyan személy, aki a hátad mögött állva keveri a kártyát. Ezért jól nézd meg, hogy kinek, mit mondasz.

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy az anyagiak miatt alakulhat ki olyan helyzet, amely miatt megszakadhat a kapcsolatod egy olyan személlyel, aki eddig fontos szerepet játszott az életedben. A munkában, megélhetésben szerencsés változásra van kilátás.