Horoszkóp 2019. január 20.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A következő napokban, hetekben a baráti kapcsolatok még fontosabbá válhatnak. Talán már a mai napon is tapasztalhatod, hogy jó ismerősnek szüksége van rád. De az is lehet, hogy olyan új ismeretségre teszel szert, amely pozitívan befolyásolhatja a jövődet.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Amennyiben a mai napon dolgoznod kell, akkor minden úgy megy, mint a karikacsapás. De az is lehet, hogy olyan gondolatok forognak a fejecskédben, amelyek a jövőddel, a megélhetéseddel vannak kapcsolatban. Kirándulás jól sikerülhet.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Megtapasztalhatod a gondolat teremtő erejét, mert akire sokat gondolsz, az a személy a mai napon felbukkanhat az életedben. De az is lehet, hogy bevonzod mindazt, amire már jó ideje vágyakozol. A szabad levegőn tartózkodás jó hatással lehet rád.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Az egészségedre, a testi épségedre már a mai, valamint a következő napokban is több figyelmet kellene fordítani. Olyan táplálékkiegészítőt kellene szedned, amely jó hatást gyakorolhat az immunrendszeredre, ezzel elkerülheted betegség kialakulását.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A figyelmednek a fókuszában már ma, valamint a következő napokban a társad állhat. Illetve, ha a szinglik táborához tartozol, akkor a közvetlen környeztedben lehet olyan személy, aki a segítségedre lehet, akinek hatására változtathatsz az életeden.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A következő időszakban a munka állhat a figyelmednek a fókuszába. Még az is lehet, hogy olyan új feladatot kapsz, amelynek a megoldásához nagy erőre lesz szükség. De az is lehet, hogy kolléga viselkedése előtt állhatsz döbbenten.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Nagyon fontos, hogy senkit ne avass be a titkaidba, mert van olyan személy, aki visszaélhet vele. A szerelem ege vakítóan kék lehet, ami azt jelenti, hogy az érzelmi életed alakulása miatt elégedettséget érezhetsz. Ha szülő vagy, gyermeked miatt bosszankodhatsz.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A következő időszakban a kis családod állhat a figyelmednek a középpontjába. Az is lehet, hogy rokon segítségére lesz szükséged, mert e nélkül nem tudod megvalósítani mindazt, amit korábban tervbe vettél. Tartsd be a szabályokat, mert megbírságolhatnak!

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A következő időszakban sokat fogsz kommunikálni. Olyan új ismeretségre is szert tehetsz, amely jó hatást gyakorolhat az életedre. Pénzügyeid alakulása miatt nem kell aggodalmaskodnod, mert a sors rendkívülinek bátran nevezhető helyzetbe hozhat.

Bak
XII. 22. – I. 19.

A következő időszakban központi témád lehet a pénzügyi helyzeted. Szinte minden gondolatod e körül foroghat, mivel sajnos nincs annyi pénzed, amennyi elég lenne. De megeshet, hogy olyan esemény történhet, amely jó hatással lehet a biztonságérzetedre.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A figyelem középpontjába kerülhetsz. Egymást követhetik a sikerek, amelyek elégedetté tehetnek. Ha nagyobb változtatásra készülsz, akkor a sors lehetőséget kínálhat arra, hogy lépj, és sikert sikerre halmozz. Az elektronika bosszúságot okozhat.

Halak
II. 19. – III. 20.

Olyan hír juthat a fülecskédbe, amely miatt örömöt érezhetsz. De az is megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki miatt örömödben fülig érhet a szád. Ha dolgoznod kell a mai napon, akkor minden rendben mehet, sikeres lehetsz.