Horoszkóp 2019. január 19.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy a kedvesednek munkahelyi gondja támad, ezért viselkedik úgy, ahogy. De megeshet, hogy olyan dologra derülhet fény, amelyre nem számítottál, és ez kihozhat a sodrodból. A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak…

Bika
IV. 20. – V. 20.

Olyan esemény történhet, amely kilendíthet a megszokott kerékvágásból, a rutinból. Ha megpróbálod a változást hozó erőket elfojtani, vagy nem észrevenni, akkor valamilyen testi, egészségi probléma formájában fogja a sors ezt rád kényszeríteni.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy egy olyan személy okozhat csalódást, akiről ezt sohasem feltételezted. Valakinek az irigysége, a rosszindulata előtt értetlenül állhatsz. Ha közlekedsz, akkor légy óvatos, mert balesetveszélyesebb ez a mai nap.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Ha a mai napon dolgozol, akkor fel kell készülnöd arra, hogy a felettesed ma sokkal raplisabb, mint korábban bármikor. De az is lehet, hogy valaki úgy felbosszanthat, hogy legszívesebben elküldenéd őt melegebb éghajlatra. Pénzedre jobban ügyelj!

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A mai napon türelmetlenebbé válhatsz, és ezért alakulhat ki olyan helyzet, amelyre nem számítottál, amely nem volt betervezve. Érdemes lenne sportolni, mert a testmozgás jó hatással lehet rád úgy fizikailag, mint érzelmileg, lelkileg.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is lehet, hogy olyan személlyel hozhat össze a sors, aki tükröt tarthat eléd. Ha el tudod fogadni mindazt, amit látsz, amit megtapasztalsz, akkor úgy tudsz változtatni az életeden, hogy később sikeresebb légy. Bármilyen az idő, légy többet a szabadban!

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak. Megeshet, hogy a kedvesednek olyan oldalát ismerheted meg, amely eddig rejtve maradt, és amely miatt lehet, hogy a közös jövőt másként képzeled ezek után el. Nagyobb vásárlást most bonyolíts!

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsolhatnak. Olyan dolog is az eszedbe juthat, amellyel komolyabban kellene foglalkozni, mert ez jó hatással lehet a jövődre. Egy váratlan találkozás felvillanyozhat, vagy olyasmi juthat a tudomásodra, ami boldoggá tehet.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt egyik őrjítő helyzetből a másikba eshetsz. Próbálj vele őszintén beszélni, és légy elfogadóbb. Ha az ő szemével próbálod meg látni a helyzetét, akkor olyan helyzet jöhet létre, amely miatt elégedett lehet.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Megeshet, hogy Murphy törvénye érvényesülhet a mai napon. Vagyis, ami el tud romlani, az biztosan el is fog. Rokon vagy közeli ismerős viselkedése előtt döbbenten állhatsz. De az is lehet, hogy váratlan betegség kényszerít átmenetileg ágyba.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Szinte magadra sem ismersz! Egyik pillanatról a másikra válhatsz ingerültté. De az is lehet, hogy valakinek a viselkedése miatt nyílhat ki a kisbicska a zsebedben. Próbáld megőrizni a hidegvéredet, és akkor nem lesz semmi gond.

Halak
II. 19. – III. 20.

A mai nap kellemesen érdekesnek ígérkezhet. Sőt, talán még egy olyan meglepetésben is részed lehet, amelyet a legmerészebb álmaidban sem mertél elképzelni. Ha most vásárolsz, akkor az értéktárgyaidra jobban ügyelj, mert meglophatnak.