Horoszkóp 2019. január 18.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Kiváló a mai nap olyan tevékenységekre, amelyekben a későbbiekben arathatod le a babérokat! De az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki a későbbiekben nagyon fontos szerepet játszhat majd az életedben. Pénzedre ügyelj!

Bika
IV. 20. – V. 20.

Minden okod meg lehet a mai napon a jókedvre és az örömre. Még az is lehet, hogy a kisujjadat sem kell mozdítanod a sikerért. Te is érezheted, hogy a sors a tenyerén hordozhat: könnyedén érheted el az egyik sikert a másik után…

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban a dolgok a kedved szerint alakulhatnak. Ha viszonylag új a kapcsolatod, akkor a mai napon fontos dolgok hangozhatnak el. A munkahelyeden olyan helyzet jöhet létre, amely miatt az őrület határára juthatsz…

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A mai napon sikeres lehetsz a munkában, illetve, ha bármilyen gond merülne föl, akkor azt gyorsan és könnyedén meg tudod oldani. Ha valakinek kíváncsi vagy a véleményére, akkor itt az ideje, hogy megkérd, adjon tanácsot.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Összességében kellemesen alakulhat a mai napod, hiszen olyan helyzet jöhet létre, amely jó hatással lehet a jövődre. Ha változtatni kívánsz a jelenlegi szituáción, akkor lépj hát a tettek mezejére, mert a sors támogatását is élvezheted. Balesetveszélyes a nap, légy óvatos!

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden olyan helyzet jöhet lére, amikor még a nem létező szőrszálaid is az égnek állhatnak. Megeshet, hogy amibe korábban több energiát fektettél, az most kútba eshet. De ne aggódj, a sors később jó helyzetbe hozhat.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy felbukkanhat az ex-ed, vagy olyan dologgal kell foglalkoznod, amely nem tölt el kitörő örömmel. Vannak dolgok, amelyeknek a végére pontot kellene tenni, mert csak így lehetsz képes előre tekinteni, a jövőt építeni.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Sajnos az most édes kevés, hogy te mit szeretnél. Alkalmazkodnod kell máshoz vagy másokhoz, és azt kell tenned, amit ők jónak találnak. Ha erre nem vagy képes, akkor sajnos önmagadat hozhatod nehéz helyzetbe. Balesetveszélyes a nap, légy óvatos!

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A szerelmi viszonyok egén villámok cikázhatnak. Még az is lehet, hogy egyik pillanatról a másikra olyan helyzet alakul ki, amit nagyon nem szeretnél. Értéktárgyaidra, pénzedre jobban ügyelj, mert meglophatnak, veszteség érhet.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy családtaggal, rokonnal akaszthatod össze a bajszodat. De az is lehet, hogy ingatlanügylet során kerülsz őrjítőnek nevezhető helyzetbe. Egészségedre jobban ügyelj, mert egy váratlan betegség könnyen ágynak dönthet.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Balesetveszélyes a nap, légy sokkal óvatosabb. Közlekedés során sokkal elővigyázatosabbnak kellene lenned, mert ha elveszted a türelmedet, akkor az nagyon sokba fog kerülni neked. Ha szülő vagy, gyermeked miatt boldogságot érezhetsz.

Halak
II. 19. – III. 20.

Soha nem volt aktuálisabb a régi mondás, miszerint közös lónak túrós a háta. Ami azt jelenti, hogy tilos belebonyolódni baráttal, jó ismerőssel üzleti dologba, mert biztos lehetsz benne, hogy te húzhatod majd a rövidebbet. Vásárlást most bonyolíts!