Horoszkóp 2019. január 17.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Az is lehet, hogy olyan ötleted támadhat, amelyet érdemes lenne leírni, mert a megvalósításra a sors most még nem kínál lehetőséget. Megeshet, hogy a munkában olyan szituáció alakulhat ki, amely miatt hirtelen megemelkedhet a vérnyomásod.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy máshoz kell alkalmazkodnod a mai napon, ami nem megy egyszerűen. De az is lehet, hogy olyan probléma alakul ki, amely miatt nehezebben jöhet álom a szemedre. Tanulmányi sikerek feldobottá tehetnek.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Izgalmakban bővelkedhetsz a mai napon, amikor olyan találkozásban is részed lehet, amely miatt talán a vérnyomásod hirtelen az egekbe emelkedik. Ha egészségi problémád van, ha orvoshoz kell fordulnod, akkor a legfontosabb a nyugalmad megőrzése.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Az egyik őrült helyzetet követheti a másik. De az is lehet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel nem lesz egyszerű a kommunikáció. Megeshet, hogy valaki olyan dolgot találhat ki, amivel nem értesz egyet, de kénytelen leszel alkalmazkodni.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Olyan váratlan helyzet jöhet létre, amely miatt talán át kell szervezned a napodat. De az is lehet, hogy az új szituációhoz nem érzel kedvet, ám sajnos nem vagy olyan helyzetben, hogy válogass. Az alkalmazkodáson kívül semmi mást nem tehetsz.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is lehet, hogy olyan dolgok hangozhatnak el a mai napon, amelyek miatt megváltozik a véleményed. Sőt, olyan dologra is kapható lehetsz, amelyre eddig nemet mondhattál. A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak…

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A házasságokat, régi párkapcsolatokat nehézzé tehetik az ingatlannal vagy családtagokkal kapcsolatos ügyek. De az is lehet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, aki miatt talán megváltoztathatod a véleményedet. Valami elromolhat, ami miatt bosszankodhatsz.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Hirtelen olyan dolog juthat a tudomásodra, amely miatt egyik ámulatból a másikba eshetsz. De az is megeshet, hogy olyan valakiben csalódsz, akiben eddig maradéktalanul megbíztál. Közlekedés során őrjítő helyzet alakulhat ki!

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt nőhetnek a kiadásaid. Nagyon fontos, hogy csak addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér. Vagyis, ne vágd olyan dologba a fejszédet, amely miatt esetleg kölcsönt kellene felvenned. Új információk elgondolkodtathatnak.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ami el tud romlani, az el is fog. De az is lehet, hogy akaratodon kívül olyan helyzetbe kerülsz, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek. Az alkalmazkodáson kívül nem igazán tehetsz többet. És tartsd észben, hogy semmi sem tart örökké…

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy olyan hír jut el a fülecskédbe, amely miatt át kell szervezned a napodat. De az is megeshet, hogy egy régi ismerős bukkan fel a színen, és olyan dologgal áll elő, amivel te nem értesz egyet. Próbáld meg a vitát elkerülni.

Halak
II. 19. – III. 20.

Megeshet, hogy olyan dologra kell kiadnod, amelyre nem számítottál, amely nem volt tervbe véve. De az is lehet, hogy olyan esemény történik, amely a biztonságérzetedre nincs túl jó hatással. A gondjaidat oszd meg egy baráttal!