Horoszkóp 2019. január 16.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy a mai napon a figyelmednek a fókuszában az anyagiak állnak. A pénzzel kapcsolatos megbeszéléseknek kedvez az idő: könnyedén elérheted mindazt, amire vágysz. Érdemes lenne most lefoglalni későbbi utazást, nyaralást.

Bika
IV. 20. – V. 20.

Fantasztikus ötlet pattanhat ki a fejecskédből, amelyet akár meg is valósíthatsz. Baráti kapcsolat miatt fájhat a fejed, mert az illető olyan dologgal áll elő, amivel nem érthetsz egyet. Ha egészségi problémád van, fordulj minél előbb orvoshoz.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A párkapcsolatokban több dolog alakulhat úgy, hogy boldogságot és elégedettséget érezhetsz. De az is lehet, hogy olyan valakivel beszélhetsz a magánéletedről, akinek adhatsz a szavára. Ha tanácsra van szükséged, most kérj.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A munkában, megélhetésben alakulhatnak úgy a dolgok, hogy téged ez elégedetté tehet. De az is lehet, hogy a szerelmi életed pezsdülhet fel, és ettől sugárzóvá válhatsz. Aminek hatására többen szeretnének a közvetlen közeledben tartózkodni.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy a szerelem édes angyalkája telepszik a válladra. Akár van párkapcsolatod, akár a szinglik táborához tartozol, olyan valaki bukkanhat fel az életedben, aki megváltoztathatja az életedet. Külföldi utazás jól sikerülhet.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Izgalmasan alakulhat a mai napod. Előfordulhat, hogy ami másnak pech, az neked szerencse. Ne érezz hát lelkiismeretfurdalást, mert te semmi rosszat nem tettél. A gondviselés hozott ilyen helyzetbe, amit őrültség lenne visszautasítani.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy az esküvői harangok zúghatnak a fülecskédben. Ha már párkapcsolatban élsz, akkor a társad olyan dologgal állhat elő, amely miatt örömödben a föld felett lebeghetsz néhány méterrel. Találkozás felvillanyozhat.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A munkában jó eredményeket érhetsz el. Talán olyan valakinek az elismerő szavaiban is részed lehet, akit nagyra tartasz, aki fontos a számodra. Pénzügyek terén is minden okod meg lehet az örömre. Anyagiakkal kapcsolatos elképzelésedet most add elő.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ámor nyíl a szíved közepébe fúródhat. De az is lehet, hogy a gyermeked olyan dologgal áll elő, amely miatt örömöt érezhetsz. Megtörténhet, hogy új hobbiba kezdesz, amely nagyon jó hatással lehet a lelki és a fizikai állapotodra egyaránt.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Kedvez az idő ingatlanügylet bonyolítására. Ha vannak titkaid, és nem szeretnéd, hogy ezek napvilágra kerüljenek, akkor most mindent tegyél meg ennek érdekében. Megeshet, hogy ingatlannal kapcsolatos ügyeket kell bonyolítani, ami most könnyen mehet.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A számodra fontos megbeszéléseket most kellene lebonyolítani, mert olyan eredmény születhet, amely miatt elégedettséget érezhetsz. Azzal a szomszéddal, akivel nem ápoltál jó kapcsolatot, most minden megváltozhat. Pénzügyeid jól alakulhatnak.

Halak
II. 19. – III. 20.

A munkában, megélhetésben, az anyagiak terén úgy alakulhatnak az ügyeid, hogy elégedettséget érezhetsz. Megeshet, hogy olyan pénzkereseti forrásra nyílik lehetőség, amelyre nem is számítottál. Valakinek a szerencsétlensége a te sikered.