Horoszkóp 2019. január 15.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Érdemes lenne a munkával kapcsolatos beszélgetéseket a mai napon bonyolítani, mert nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet az életnek ezen a területén. De megeshet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel öröm a kommunikáció.

Bika
IV. 20. – V. 20.

A munkában, megélhetésben történhetnek nagyon is a kedvedre való dolgok. Még az is lehet, hogy változások következnek be, amelyek miatt elégedettséget érezhetsz. Ha tanulmányokat folytatsz, csúcsformában lehetsz, utazás is jól sikerülhet.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A baráti kapcsolatok a mai napon fontosabbá válhatnak. Különösen azok, amelyekben általában te szoktál tanácsot kérni. Megeshet az is, hogy felbukkan az ex-ed, akire nem vagy kíváncsi. Ezért eshet nehezedre végighallgatni őt.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A párkapcsolatokban annyira egymásra vagytok hangolódva, hogy talán még a másik mondatát is be tudjátok fejezni. A munkahelyeden vannak olyanok, akiknek a stílusa miatt hirtelen kinyílhat a kisbicska a zsebedben. Ha egy mód van rá, ne menj bele vitába.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy valaki igyekszik a mai napon a kedvedben járni, és mindent megtesz azért, hogy elnyerje az elismerésedet. Érdemes bankkal, biztosítással, hagyatékkal kapcsolatos ügyeket bonyolítani. Valakinek a stílusa meglephet.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A magánéletedben több dolog is alakulhat nagyon is a kedved szerint. Ha a szinglik táborához tartozol, akkor olyan valakivel hozhat össze a sors, akiről úgy érezheted, hogy a lelkitársad. Az értékeidre jobban ügyelj, mert kár, veszteség érhet.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A kollégák között van olyan, aki kellemes meglepetést szerezhet. De az is megeshet, hogy olyan ajánlattal találhatnak meg, amelyet érdemes lenne fontolóra venni. Ha most kelsz útra, vagy tervezel nagyobb utazást, akkor ezeket a legjobbkor teszed.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, aki begyógyíthatja a friss lelki sebeidet. Ha szülő vagy, akkor csemetéd miatt élhetsz át olyan dolgokat, amelyek miatt örömöt érezhetsz. Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra van szükség.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Érdemes lenne a mai napon ingatlannal, rokonsággal kapcsolatos ügyeket bonyolítani. De az is megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki miatt feldobottnak érezheted magad. Ha tanulmányokat folytatsz, csúcsformában lehetsz.

Bak
XII. 22. – I. 19.

A munkahelyeden olyan dolgok történhetnek, amelyek miatt elégedettséget érezhetsz. Különösen igaz ez azoknál, akik most vagy a közelmúltban változtattak állást. Olyan valaki dicsérhet meg, akinek a véleménye számodra nagyon fontos.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Olyan esemény történhet a mai napon, amely miatt izgatottságot érezhetsz. Érdemes a mai napon pénzzel kapcsolatos megbeszélést folytatni, mert könnyedén elérheted mindazt, amire vágysz. Az is lehet, hogy titkos viszonyba bonyolódsz.

Halak
II. 19. – III. 20.

Összességében pompás napod lehet ez a mai, amikor több dolog alakulhat nagyon is a kedved szerint. Ha dolgozol, akkor éghet a kezed alatt a munka. Ha lazítasz, akkor feltöltheted energiaraktáraidat. Akire sokat gondolsz, az felbukkanhat az életedben…