Horoszkóp 2019. január 14.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy a mai napon olyan dolgok hangozhatnak el, amelyek miatt örömödben talán fülig érhet a szád. De megeshet, hogy olyan valakivel találkozol, akivel akár félszavakból is megérthetitek egymást. Pénzedre jobban ügyelj.

Bika
IV. 20. – V. 20.

A sikeres kommunikáció napjának is bátran nevezhető ez a mai nap. Különösen, ha a jövődről van szó, akkor érhetsz el olyan eredményt, amely miatt örömödben talán még táncra is perdülhetnél. Egészségedre, testi épségedre fordíts nagyobb figyelmet.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy akiben eddig maradéktalanul megbíztál, az a személy a viselkedésével kiábrándulttá tehet. Ha valaki rád bízza a titkát, akkor azt mindenképpen őrizd meg, mert ha kikotyogod, saját magadat hozhatod kínos helyzetbe.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban olyan nagy lehet közöttetek az összhang, hogy talán még egymás gondolatát is ki tudjátok találni. A környezetedben van olyan személy, akivel elsősorban a számodra fontos dolgokról eshet szó.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban olyan nagy lehet közöttetek az összhang, hogy talán még egymás gondolatát is ki tudjátok találni. A környezetedben van olyan személy, akivel elsősorban a számodra fontos dolgokról eshet szó.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A párkapcsolatokban alakulhatnak úgy a dolgok, ahogyan szeretnéd. Ráadásul most nincs nagyobb erőfeszítésre szükség, mert a gondviselés támogatását is élvezhetitek. A közvetlen környezetedben lehet egy olyan személy, akivel nagy lehet az összhang.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Vannak olyanok, akiket legszívesebben csak akkor látnál, amikor a hátad közepét. Próbáld meg visszafogni magadat, így elkerülheted azt a helyzetet, amelynek a kialakulását nagyon nem szeretnéd. Pénzügyeid fantasztikusan alakulhatnak.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy olyan valakivel találkozhatsz, akiről úgy gondolhatod, hogy talán egy korábbi életben is kapcsolat volt kettőtök között. Ha szakítottál a kedveseddel, akkor most olyan dolog történhet, ami segítheti a felejtését…

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Pénzügyeid olyan pompásan alakulhatnak, hogy örömödben talán a föld felett lebeghetsz néhány méterrel. De az is lehet, hogy olyan valakivel folytathatsz beszélgetést, akinek adsz a szavára. Utazás, tanulás során jó eredményt érhetsz el.

Bak
XII. 22. – I. 19.

A sikeres kommunikáció hetének is nevezhető a mostani. A megérzéseid is tökéletesen működhetnek, ezért érdemes lenne ezekre hallgatni, mert így kerülhetsz roppant előnyös helyzetbe. Az értéktárgyaidra jobban ügyelj, mert meglophatnak.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy olyan pénz ütheti a markodat, amelyre nem számítottál. Illetve anyagiakkal kapcsolatos kommunikációra kiváló ez a nap, mert könnyű szerrel elérheted mindazt, amit célul tűztél magad elé. Utazás során bosszúság érhet.

Halak
II. 19. – III. 20.

A baráti kapcsolatok talán soha nem voltak még annyira fontosak, mint most. Ugyanis ennek köszönhetően előnyös helyzetbe kerülhetsz. A munkahelyeden olyan helyzet jöhet létre, amely miatt a változtatás gondolata foroghat a fejecskédben.