Horoszkóp 2019. január 13.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ma nyugodt, békés és csendes lehetsz, ami a kapcsolataidban is visszatükröződik. Érzelmeid és az értelmed egyensúlyba kerülhet. Tekints vissza a mögötted hagyott zűrös, feszültséggel terhes időszakra, ami hozzájárulhat, hogy jobban megismerd önmagad.

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon elsimíthatsz mindenféle feszültséget. Fordulj befelé, hogy jobban megértsd önmagad és nézz körül, hogy másokat is hozzásegíts önmaguk megértéséhez. Ha ma egy új kapcsolat kezdődik, az később fontossá válhat a számodra.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Amennyiben a mai nap a mérlegelés jegyében telik, akkor ez a lehető legjobbkor történhet. Ugyanis a magánéleteddel kapcsolatban olyan felismerésre tehetsz szert, amely a későbbi sikereidnek lehet az alapja. Tölts több időt a szeretteiddel.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Mindenfajta kommunikációra kedvező ez a nap, beleértve az adásvételt, a tárgyalásokat, a munkával, üzlettel kapcsolatos tranzakciókra is. Jól és pontosan ki tudod fejezni magad. Ha valakivel el akarsz fogadtatni valamit, akkor azt most tedd.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Nagyon jó nap ez a mai arra, hogy leülj önmagaddal szemben és szemügyre vedd a reményeidet, a vágyaidat, a céljaidat és azt, hogy meddig jutottál erőfeszítéseiddel megvalósításuk érdekében. Kiváló a nap utazásra, kedveseddel kettesben eltöltött időre.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Minden irányból záporozhatnak feléd az információk, és neked nagyon jól oda kell figyelned a rejtett finomságokra, hogy kihallhasd, illetve kiolvasd belőlük mindazt, ami megbújik a sorok között. Kiváló vendéglátó lehetsz ma.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Szinte végeláthatatlan eszmecserékkel telhet a mai nap, de legjobb, ha te inkább a hallgatóság szerepét játszod el. Ha ez sikerül, sokat fogsz tanulni belőle. Ha nem tudsz hallgatni, akkor minden esély meglesz arra, hogy konfliktusba keveredj másokkal.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Szíved minden vágya a harmónia, kedvedet lelheted műalkotásokban, egyéb kulturális eseményekben, illetve kiváló az idő otthonod csinosítására is. Ma hihetetlen energiákkal rendelkezhetsz, amelyet hatékonyan fel tudsz használni, és ez boldoggá tehet.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Remek alkalom kínálkozik a mai napon arra, hogy a társkapcsolati problémák kerüljenek terítékre, mert még a legbonyolultabb ügy is megbeszélésére, tisztázásra kerülhet. Ez pedig jó hatást gyakorol a viszonyaidra. Olyan hírt hallhatsz, hogy még az állad is leeshet.

Bak
XII. 22. – I. 19.

Az energiaszinted a mai napon magas, ennek is köszönhető, hogy rengeteg munkát el tudsz végezni, különösen, ha valamilyen fizikai tevékenységről, vagy csapatmunkáról van szó. Jól együtt tudsz működni másokkal. Sőt, irányítani tudsz másokat!

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A mai napon többet kellene törődnöd az egészségeddel, hogy jól érezd magad a bőrödben. Amennyiben szülő vagy, csemetédre ma nagyobb figyelmet kellene fordítanod, akit megakadályozhatsz, hogy olyasmit tegyen, amivel árthat önmagának.

Halak
II. 19. – III. 20.

Pozitív hozzáállásodnak és együttműködési készségednek köszönhetően remek kapcsolatot ápolhatsz a mai napon olyan emberekkel, akikkel talán korábban nem voltál közös nevezőn olyan kérdésekben, amelyek elsősorban neked fontosak.