Horoszkóp 2019. január 10.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos
III. 21. – IV. 19.

A házasságokban, régi együttélésekben nagy lesz az összhang közöttetek. Olyan témákban is közös nevezőn lehettek, amelyre ez eddig nem volt jellemző. A szerelmi kapcsolatok komolyra fordulhat. Akivel most hoz össze a sors, azzal később össze is kötheted az életed.

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon éghet a kezed alatt a munka. Nem esik semmi sem nehezedre, ezért aztán nagyon jó eredményeket érhetsz el a feladatok elvégzése során. Ha állást kívánsz változtatni, akkor most kellene a tettek mezejére lépned, mert jó lehetőséget csíphetsz meg.

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha még nem vagy szerelmes, akkor azon kaphatod magad, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked körül foroghatnak a gondolataid, és talán emiatt át kell szervezni az életed. Vállalkozásokban fellendülés várható.

Rák

VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy a szomszédod viselkedése miatt juthatsz az őrület határára. Az lenne a legjobb, ha megpróbálnál őszintén beszélni vele, mert most nyitott mindenféle ötletre. A munkahelyeden meg kell fognod a munka végét, mert a felettesed most éberen figyel.

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Határtalan lelkesedés és optimizmus jellemző rád a mai napon. Nincs olyan akadály, amit ne tudnál átugrani. Környezeted úgy gondolhatja, hogy a szerencse a hűséges kísérőd, aki a mai napon is veled van. Minden, amihez a nevedet adod sikeres lesz.

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is lehet, hogy a környezetedben többen úgy vélekedhetnek, te vagy Krőzus reinkarnációja. Anyagilag olyan szerencsés lehetsz, hogy saját magad sem mered elhinni, ami veled történik. Feletteseddel is most jól kijöhetsz, aki hallgat rád.

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Az állatövben a mai napon te vagy a legszerencsésebb. Minden, amibe most kezdesz bele, fantasztikus sikert ígér a későbbiekben. Ha egészségi problémád van, nem kell aggódnod, mert a gyógyulás útjára léphetsz. Olyan valakivel is kommunikálhatsz, aki erőt ad.

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy olyan titokra bukkanhatsz, amely miatt még az állad is leeshet. De az is megtörténhet, hogy a mai napon te leszel az állatövben a manipuláció nagymestere: mindent elérhetsz így, amit csak akarsz. A pénzedre jobban ügyelj.

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A baráti kapcsolat működéséért most neked kell többet tenned. A munkahelyeden olyan új elvárásoknak kell megfelelned, amely miatt talán éjszaka nehezebben jön álom a szemedre. Nincs értelme a feletteseddel beszélni erről, mert nem érdekli őt a mondandód.

Bak
XII. 22. – I. 19.

A munkában, a megélhetésben olyan helyzet alakulhat ki, amely miatt örömödben fülig érhet a szád. De az is lehet, hogy a felettesed elismerő szavait zsebelheted be. Ha változtatni szeretnél az életeden, akkor ezt most tedd, mert a sors támogatását élvezheted.

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Kiváló az idő mindenfajta külfölddel kapcsolatos ügylet intézésére, mert az életnek ezen a területén fantasztikus sikereket érhetsz el. Akár te, akár hozzátartozó vagy közeli ismerős tanulmányokat folytat, Fortuna támogatását élvezi.

Halak
II. 19. – III. 20.

Amennyiben egészségi problémával küszködsz, akkor a mai napon olyan esemény történhet, amelynek hatására visszanyerheted az erődet, illetve leküzdheted a problémát. Kedvez a mai nap banki, biztosítási, hagyatéki ügyek intézésének.